Jump to content

Hulahula

Jäsen
  • Viestit

    64
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    100%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Helsinki

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1 595 profiilin katselua
  1. Merkki: Shimano Malli: Ultegra ST-6700 Lyhyt kuvaus: oikea kahva Kuvaus: Ostetaan Ultegra ST-6700 oikea kahva (dual, 10-speed, rear). Hinta: 00€ Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Yksityisviestit tätä kautta ovat toimineet hyvin.
  2. Terve, minulla ei ole myydä, mutta ehdotus: Etsin Shimano Ultegra ST-6700 oikeaa kahvaa. Osannet jo arvata: Jos et löydä vain vasenta kahvaa, jos löydät setin, niin ostetaanko puoliksi?
  3. Varaosa löytyi. Fillaritori todisti jälleen miten hyvä paikka tämä on.
  4. Merkki: Shimano Malli: PD-M540 Lyhyt kuvaus: Polkimet (polkimen osa) Kuvaus: Onko sinulla Shimano PD-M540 polkimien oikea poljin? Tai löytyykö jompi kumpi poljin hajonneena, ja miljoonalaatikosta mahdollisesti sen yksi osa (ks. kuva)? Osa voi olla kummasta polkimesta tahansa. Metalli väsyi ja polkimestani napsahti poikki osa, joka saattaa löytyä joltakin laatikon pohjalta. Myös poljinsetin ostaminen on mahdollista. Hinta: € Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Yksityisviestillä tavoittaa.
  5. En ole ostamassa, olen tieto vaille. Onko sulla tietoa mistä kannattaisi etsiä kickbiken takaulkorengasta? Sen koko on 355 (18") ja sangen hankala löytää.
  6. Ilmeisesti 145mm leveä? €88.47 hintaan löytyi nopealla etsimisellä.
  7. Hulahula

    myyty

    Tieto ostopaikasta olisi myös aika jees.
  8. Hulahula

    myyty

    Mikä on pyörän runkonumero?
  9. Myyty. Specialized Henge Comp-satula leveys: 143mm pituus: 27cm paino: 288 g Myyn hyvässä kunnossa olevan satulan. Osoittautui minulle liian kapeaksi. Koira ei tule kaupan päälle. Takaosassa takaa katsoen vasemmalla puolen ”naarmu”, joka on väriä pinnassa, ei ulotu pintaa syvemmälle. Raileissa vähäistä kulumaa, näkyy kuvissa hyvin. Kuten useat Spessun satulat, niin myös tämä narisee hieman. Saanee pois laittamalla railien/satulan kiinnityskohtaan tiukkaa liimaa. Jäi tutkimatta miten äänen saisi pois, kun oli jo uusi satula alla. Kuvien muokkaus toi esiin koirantassukuvassa oikealla puolen satulaa jotain ihmeellisiä pilkkuja, joita en satulaa tutkiessani edes näe. Hintapyyntö: 50€ / tarjoa mielestäsi sopivaa summaa (+ mahd. postituskulut) - tarkoituksenani on saada satula tarvitsevalle käyttöön. Paikkakunta: Hki, nouto keskustan alueelta tai postitus. Yhteydenottotapa: Parhaiten yksityisviestillä tätä kautta (meilitse tavoittaa hitaammin, poista välit: cut da crap at hotmail.com ) Muutamia linkkejä satulaan, hintoja, viimeinen satulan arvostelu: http://www.bike24.com/p237769.html http://www.evanscycles.com/products/specialized/henge-comp-saddle-ec043082 http://bikemarkt.mtb-news.de/article/9946-specialized-henge-comp-sattel-143mm-black http://www.mtbr.com/cat/controls/saddle/specialized/henge-comp/prd_463243_140crx.aspx
×
×
  • Luo uusi...