Jump to content

jkemp

Jäsen
  • Viestit

    17
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    100%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Oulu

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Ilmoituksen nosto ja hinnan lasku.
  2. Ilmoituksen nosto ja hinnan lasku
  3. Merkki: Löffler Malli: Bike Bib Tights Evo WS Elastic Lyhyt kuvaus: Naisten Gore Tex -housut, 38 Kuvaus: Myydään uudet housut, jotka osoittautuivat väärän kokoiseksi. Laput ovat vielä paikallaan, näitä kerran kokeiltu päälle alusvaatteiden kanssa. Housut ovat pitkät Gore-Tex Infinium- kalvolla varustetut kylmän kelin ajohousut, koko 38. Housuissa on pehmuste. Voidaan postittaa, jos ostaja maksaa postimaksun. Hinta: 60€ Paikkakunta: Oulu Maakunta: Pohjois-Pohjanmaa Yhteystiedot: Yhteydenotot yksityisviestillä. Housuja voi tulla katsomaan Hiukkavaaraan.
  4. Merkki: Fox Malli: Defend Lyhyt kuvaus: Pitkähihainen paita, S-koko Kuvaus: Myydään vähän käytetty Foxin maastopyöräilypaita. Muutaman kerran ajettu ja erittäin hyvässä kunnossa oleva paita. Malli on löysä ja hyvin ilmastoitu. Voin myös postittaa, jos ostaja maksaa postimaksun. Hinta: 20€ Paikkakunta: Oulu Maakunta: Pohjois-Pohjanmaa Yhteystiedot: Yhteydenotot yksityisviestillä. Paitaa voi tulla katsomaan Hiukkavaaraan.
  5. Merkki: Cube Venec Malli: Natural Fit Nuance Lyhyt kuvaus: Satula Kuvaus: Uuden pyörän mukana tullut satula ei sopinut omaan ahteriin, joten laitan myyntiin. Satulalla on ajettu 50km, joten se on uusi. Hinta: 20€ Paikkakunta: Oulu Maakunta: Pohjois-Pohjanmaa Yhteystiedot: Yhteydenotot yksityisviestillä. Satulaa voi tulla katsomaan Hiukkavaaraan. Myös postitus mahdollinen, jos ostaja maksaa postimaksun.
  6. Merkki: Bontrager Malli: Arvada Comp Lyhyt kuvaus: satula 138mm Kuvaus: Uuden pyörän mukana tullut satula ei sopinut omalle ahterille, joten laitan myyntiin. Satulalla ajettu noin 1000km, kunto on hyvä. Hinta: 10€ Paikkakunta: Oulu Maakunta: Pohjois-Pohjanmaa Yhteystiedot: Yhteydenotot yksityisviestillä. Satulaa voi tulla katsomaan Hiukkavaaraan. Myös postitus onnistuu, jos ostaja maksaa postimaksun.
  7. Merkki: Shimano Malli: XC-51N Lyhyt kuvaus: Maastokenkä, koko 45 Kuvaus: Myydään vähän käytetyn maastokengät. Asiallinen kenkä, pelastettu alun perin Pyörä-Suvalan alelaarista. Kunto on ihan hyvä, klossit tulevat mukana. Hinta: 10 Paikkakunta: Oulu Maakunta: Pohjois-Pohjanmaa Yhteystiedot: Yhteydenotot yksityisviestillä. Kenkiä voi tulla katsomaan Hiukkavaaraan. Myös postitus onnistuu, jos ostaja maksaa postimaksun.
  8. Merkki: Bontrager Malli: Rally MIPS Lyhyt kuvaus: kypärä, L Kuvaus: Myydään hyväkuntoinen Bontragerin maastokypärä. On ollut yhden talven satunnaisessa läskipyöräilykäytössä. Käytössä lähes aina aluslakin kanssa. Kypärä päässä on kaaduttu vain pari kertaa lumihankeen, potta ei ole ottanut osumia. Kunto on lähes uusi. Koko on large, eli 58-63cm. Hinta: 65 Paikkakunta: Oulu Maakunta: Pohjois-Pohjanmaa Yhteystiedot: Yhteydenotot yksityisviestillä. Kypärää voi tulla katsomaan Hiukkavaaraan. Myös postitus mahdollinen, jos ostaja maksaa postimaksut.
  9. Merkki: Cube Malli: Reaction Hybrid EX 625 Lyhyt kuvaus: 29" jäykkäperä Rungon koko: XL, 21" Moottorin teho: 250W Kuvaus: Myydään vähän käytetty ja rakkaudella pidetty Cuben jäykkäperäinen sähkömaasturi. Erittäin mukava pyörä ajaa, runko on tehty jämäkästi ja liikkuvat osat toimivat moitteettomasti. Akun kapasiteetti 625Wh, ja sillä pääsee 140km ECO-asetuksella. Koko on XL, ja sopii hyvin 182-192cm kuskille. Pyörä on ostettu uutena Pyörä-Suvalasta alkukeväällä 2021, ja on ollut pääasiassa kesäajossa pyöräteillä. Kilometrejä on noin 1000. Pyörää on huollettu Muc Offin tuotteilla 150km välein, ketjut vaihdettu 0.5% venymässä ja vuosihuollot teetetty ammattilaisella. Kunto on erinomainen. Shimanon ja SRAM:n osissa vielä takuuta jäljellä puoli vuotta, rungossa 3,5 vuotta. Pyörän tarkat specsit löytyvät linkin takaa. https://archiv.cube.eu/en/2020/334252 Mukaan tulee kattava setti lisävarusteita: - Schwalbe Ice Spiker Pro -nastarenkaat - Alkuperäinen ohjaustanko (pyörässä nyt 40mm korotettu malli) - Lokasuojat - Tehokas, metsäkelpoinen etuvalo - Uusi SRAM GX -ketju Hinta: 2200€ Paikkakunta: Oulu Maakunta: Pohjois-Pohjanmaa Yhteystiedot: Yhteydenotot yksityisviestillä. Pyörää voi koeajaa Hiukkavaarassa.
  10. Merkki: Merida Malli: Cyclocross 500 Lyhyt kuvaus: cyclocross-pyörä Rungon koko: M/L, 54cm Kuvaus: Myydään kilometrejä nähnyt mutta rakkaudella pidetty Meridan Cyclocross-pyörä. Ostettu uutena syksyllä 2019. On ollut etätöiden myötä satunnaisessa työmatkakäytössä ja yhden kesän maantiellä ykköspyöränä. Suosittelen työmatkapyöräksi tai rakennusprojektin pohjaksi. Pyörää on pidetty huolella: pesu ja ketjuöljy 200km välein. Hoitotoimenpiteet Muc Offin tuotteilla. Ketjujen vaihto aina 0,5% venymässä, ja ajan saatossa on uusittu oikeastaan kaikki voimansiirron liikkuvat osat. Viimeisimpänä vaihdettu vaihteista ja jarruista vaijerit sekä vaijerisuojat. Runko Pyörän paras osa, vain pientä kuluman jälkeä. Ehjä ja jämäkkä. Sopii 173 - 182 cm kuskille. Haarukka Alkuperäisen tilalle vaihdettu korkeampi teräshaarukka. Muuttaa geometriaa pystymmäksi ja nostaa keulaa. Ohjainlaakeri on vähän liian ohut ja keula kääntyykin vähän jäykästi. Suosittelen vaihtamaan laakerin. Vaihteisto Shimanon 105-sarjan vaihteisto, 2x11. Edessä 50/36, takana 11-28. Toimii kuin kalasnhikov. Jarrut TRP Spyre-C mekaaniset levyjarrut. Ihan hyvin pysäyttävät menon, vaikka talvella takajarru vähän temppuilee. Vanteet, penkki, ohjaustanko ja loput Tehdasosia, jotka hoitavat hommansa mallikkaasti. Eivät nitise tai natise. Mukaan saa kaikki kuvan osat sekä Schwalben Winter Marathon Pro -nastarenkaat. Hinta: 450€ Paikkakunta: Oulu Maakunta: Pohjois-Pohjanmaa Yhteystiedot: Lisätiedot yksityisviestillä, pyörää voi tulla kokeilemaan Oulussa.
  11. Merkki: POC Malli: Kortal Race MIPS Lyhyt kuvaus: Maastokypärä M/L Kuvaus: Myydään uutta vastaavassa kunnossa oleva POCin huippukypärä. Parisataa kilometriä pyöräteillä ajettu kypärä, jolla ei ole kaaduttu tai jota ei ole edes pudotettu. Syy myyntiin on se, että kypärä osoittautui väärän muotoiseksi kuskin päähän. Koko on M/L 55/58. Tässä on kaikki mahdollinen: - MIPS integra - RECCO - NFC-siru - NTA 8776 sertifikaatti sähköpyöräkäyttöön Tulee alkuperäisen pakkauksen ja suojapussin kanssa. Voidaan myös postittaa, kunhan ostaja maksaa postimaksun. Hinta: 120 Paikkakunta: Oulu Maakunta: Pohjois-Pohjanmaa Yhteystiedot: Lisätiedot yksityisviestillä.
  12. Merkki: Löffler Malli: Windstopper Bibs, koko 54/XL Lyhyt kuvaus: Pitkät talvipyöräilyhousut Kuvaus: Hyväkuntoiset ja ehjät talvipyöräilyhousut. Lämpimät ja tuulenpitävät, kalvona Gore Windstopper. Sopivat lämpötiloihin +8C:stä -20C:hen, kunhan kerrostaa alle vaikka merinovillaa. Kylmin keli, missä olen näillä pärjännyt, oli -27C. Housuissa ei pehmustetta, joten sopivat myös hiihtoon ja juoksuun. Täysin ehjät ja ajokuntoiset housut. Käytetty aina alushousujen kanssa. Myynnissä siksi, että ovat tarmokkaan pyöräilyn tuloksena jääneet liian isoiksi minulle. Nouto/toimitus Oulussa. Postitus mahdollinen, ostaja maksaa postikulut (8 €). Hinta: 50 Paikkakunta: Oulu Maakunta: Pohjois-Pohjanmaa Yhteystiedot: Yhteydenotot yksityisviestillä.
×
×
  • Luo uusi...