Jump to content

alfisti

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    vantaa

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

652 profiilin katselua
  1. Kuvaus: Paikkakunta: Yhteydenottotapa:
  2. Kuvaus: Hakusessa Maantie fillari 170cm polkijalle. Miel. Hiilikuitu. Muutkin huomioidaan. Hinta haitari 500-1500€ Paikkakunta: Vantaa Yhteydenottotapa: Yksityisviesti, Jos kuvat voit lähettää, niin parenpi. Miel. Uudeltamaalta.
  3. Kuvaus: Ostetaan Maanitepyörä. Runko Koko 51-53. Miel hiilikuitu runkoinen. Myös alu runk./Hiilari haarukalla huomioidaan. Miel. Pääkaupunki seudulta, jotta näkeminen ja kokeilu onnistuu. Tarjouksia. Kiitos! Hintapyyntö: Paikkakunta: Yhteydenottotapa:
  4. Moi! Sain sulta myös s-posti ko.pyörästä. Ajattu varmaan aika tavalla? Mitä vm. mallia? Riippuu siitä kuika paljon sulla on vara tigiä hinnasta.? T.Pena
  5. Kuvaus: Cycloross hakusessa. Olen 170cm, että sen mukainen peli pitäs saada. Hinta alle tonnin. Pääkaupunki seudulta, jotta voin testata ja nähdä pyörän kunnolla. Myös maantie fillaria voi tarjota. Hintapyyntö: Paikkakunta: Vantaa Yhteydenottotapa:
  6. Ostetaan maantie/Kilpapyörä. Runko 50-53. Myös vanhemmat esim Bianchi,Golnago,Olmo jne. Oltava kahva vaihtajat. Hiilikuitu, tai ohennetulla alu rungolla olevat. Tarjouksia.
  7. Olisi hakusessa maantiefillari Olen 170cm, joten sen mukainen rungon korkeus. Noin 50-53cm. Ei liian vanhoja. oltavan kahva vaihtajat. Myös vanhemmat Bianchit, Olmot,Golnagot käyvät hyvin. Myös ajokenkiä voi tarjota koko 42 ym ajovarusteita. Miel.uudeltamaalta, jotta voi vaikka kokeilla ja nähdä mitä ostaa. Ei ylihintaisi. Tarjouksia!
×
×
  • Luo uusi...