Jump to content

jiima

Jäsen
 • Viestit

  64
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Palaute

  100%

Lisätiedot

 • Paikkakunta:
  Helsinki

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Eli tuollaista tolppaa hakusessa. Pieni setback ois hyvä myös. Sisäisellä vaijerilla mieluiten. Tosiaan myös viallisia voi tarjota. Helsinki. YV
 2. jiima

  Kehitysehdotukset

  Vähän on tuulista just nyt.. VPN ei oo päällä, mutta selain privamoodissa. Täytynee selaa Epic:illä, kun vaikuttaa toimivan. Nopee vastaus, kiitos!
 3. jiima

  Kehitysehdotukset

  Tuo kyselylomake on varmaan aivan hyvä ajatus, mutten usko että kukaan haluaa nähdä pahoittelusivua, jos et vastaa siihen. Ja päälle klikata ylimääräisen kerran ja jos olit kirjautumassa, niin kaivella kaiken uusiks.. Jos siis käyttää selaimia privamoodissa, niin tää tulee joka kerta uusiksi. Edit: Tjaa, onkin Safarin ominaisuus. Toimii Epic:illä paremmin.
 4. Projektiin hakusessa ko. keula myös viallisia voi tarjota. YV:llä tavoittaa
 5. jiima

  MYYTY - M:Kuota Kross 57cm Hki

  Vielä ois pyörä myynnissä.
 6. jiima

  MYYTY - M:Kuota Kross 57cm Hki

  Kerran vielä uppia ja hinnan alennus!
 7. jiima

  MYYTY - M:Kuota Kross 57cm Hki

  Uppia ja hintaa alas.
 8. Eli hakusessa 175mm pitkät kapeamman q-factorin (156m ) maastokammet 24mm akselilla ja direct mount rattaan kiinnityksellä. Rattaista/spidereista voi keskustella. Ulkonäöllä ei ole väliä, kunhan ovat toiminnallisesti kunnossa. Vaihtoon tarjolla Sram Force 22 172,5mm. Alkuperäinen spider ja kelvolliset rattaat löytyy myös. Tai mahdollisesti AB 34t ovaali. Hki YV:llä tavoittaa.
 9. jiima

  MYYTY - M:Kuota Kross 57cm Hki

  Tuli hommattua paremmin omiin tarpeisiin käypä pyörä, niin laitetaan tämä myyntiin. Ajettu vain muutaman kerran kasaamisen jälkeen. Osat osin uusia, osin hyväkuntoisia käytettyjä. Mukava jäykkä ja kevyt pyörä kiinteillä valoilla. Geo lähempänä nykyisiä gravelpyöriä, kuin krossaria. Alla olevassa taulukossa koko: XL Vaakaputki siis 57cm. -Runkosetti Kuota Kross (ostettu täältä jonkin aikaa sitten) TT 57cm -Sram Force kahvat/takavaihtaja 10s -Sram Rival kammet/no name 38t n/w ratas (mukaan 50/34 rattaat ja Apex etuvaihtaja ja panta) -Kiekot Son dynamo/Selcof Olimpico/Mavic Open Pro UST/DT Comp (varalaakerit napaan mukaan), -Panaracer GK SK 40x700c renkaat tubeleksina ja Magic Milk litkut sisällä. -Shimano 105 11-28 pakka ja Sram 1030 ketju -Tektro CR720 cantijarrut/uudet Kool Stop palat/Yokozuna kuoret -Salsa Cowbell 46cm tanko/Cinelli teipit/Specialized 110mm stemmi -Ritchey WCS tolppa -Specialized Phenom 143 satula -Spanninga Axendo/B+U Secula valot -Shimano 520 lukkopolkimet -Paino n. 8,9kg ko. varusteilla Hp. 1100€1000€950€/tarjous Helsinki YV:llä tavoittaa
×

Tärkeää tietoa

Hyväksy Käyttöehdot ja Tietosuojakäyntö.