Jump to content

Mak

Jäsen
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

1 seuraaja

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Vantaa

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

731 profiilin katselua
  • pena

  1. Kuvaus: Elikkäs nyt ois myynnissä ihan uudet juuri takuusta tulleet shimanon huippu pysäyttimet. Tosiaan 3 viikkoa sitten tuli takuusta ihan uudet jarrut, ja niillä on ajettu yksi testilenkki n 2.5 tuntia. Jarrusatulat kuin myös jarrukahvat ovat täysin naarmuttomat, ja jarrupaloilla ajettu se 2.5 tuntia, eli nekin ovat käytännössä uudet. Mukaan tulee n. vuoden verran ajetut 203milliset shimanon ice tech levyt, jotka on puhdistettu samalla kun uudet jarrutt laitettu kiinni - toimivat hyvin, eivätkä ole vääntyneet tai muuten kärsineet. Jarrut ostettu syksyllä fillariosasta, ja sitä kautta tulivat myös uudet jarrut takuusta 3viikkoa sitten - kuitti löytyy tarvittaessa. Eli jarrut+Levyt=280 euroa, sisältäen kotiinkuljetuksen PK seudulle - muuten ostaja maksaa postit. Paikkakunta: Vantaa Yhteydenottotapa: Sähköposti [email protected] tai 045 354 9685
  2. Nyt lähtee hyvään hintaan kestävät kiekot Enduro, tai vaikka DH käyttöön.
  3. Vielä ois kestävät uudet kiekot myytävänä, vielä ehtii ennen kauden alkua. EDIT: hintaa kanssa tuunattu.
  4. Nyt taas vapaana ja hintaakin viilattu.
  5. Ois kestävät kiekot kovaan käyttöön myynnissä, eli ZTR Flow kakskytkuus tuumaset kiekot, 3.30HD navoilla, 150x12 takana ja 20mm edessä. Kiekot on ollut pyörässä kiinni, mutta ajettu niillä ei ole muutakuin parkkipaikalla. Hintapyyntö: 300/tarjous Paikkakunta: Helsinki, Matkahuolto ja posti kuljettaa. Yhteydenottotapa: YV:eenä täällä, tai sitten sähköpostilla [email protected], tai 045 354 96 85 Kuvia voin pistää myös sähköpostiin.
  6. Vielä ois varmasti kestävä stemmi tarjolla.
  7. Kuvaus: Eli myynnissä ois tosiaan Racefacen Atlas tanko(musta) 785 leveä, ja siihen Racefacen Atlas 65mm stemmi(musta). Paino tolla kombolla on n.500g. Ollut käytössä n. 3kuukautta. Hintapyyntö: tanko + stemmi = 100€. Stemmi. Stemmiä vielä tarjolla 50euron hintaan. Paikkakunta: Vantaa. Saa hakea, matkahuollossa/postissa kulkee kanssa. Yhteydenottotapa: Joko sähköpostilla [email protected], soittamalla/lähettämällä viestiä 045 354 9685, tai lähettämällä yksityisviestiä.
  8. Eli siis nyt olisi myynnissä viimevuoden M-kokoinen Enduro Expert Evo. Pyörä on ollut aktiivisessa käytössä ostopäivästä lähtien, mutta sitä on myös säännöllisesti huollettu, mm: keula ja iskarihuolto on tehty 2 kertaa, viimeksi keväällä. Pyörään on tehty pieniä muutoksia - Takajousi vaihdettu vakio 500lbs 2.35 jousesta elkan 500lbs 2.5 jouseen. Itse painan 67kg, ja jousi on jäykähkö. Ihannepaino kuskille 70-77kg. - Avid Elixir X0 World cup jarrut vaihdettu tämän vuoden Hope M4 evo:ihin, joten tehoa varmasti riittää. - Hissitolppana juuri huollettu Gravity Dropper, joka toimii moiteettomasti myös talvella. Muuten pyörässä on vakio-osat, joista lisätietoa kysymällä, tai täältä http://www.specialized.com/us/en/bikes/archive/2012/enduro/enduroexpertevo#specs Kyseinen pyörä löytyy Vantaalta, ja koeajo onnistuu varmasti. Hintapyyntö 2300e/tarjouksia otetaan vastaan. Yhteydenotot joko sähköpostilla [email protected], tai yksityisviestillä, myös soitto, ja teksiviestin lähettäminen onnistuu 045 354 96 85. Soittaa voi aina klo 12-21 välisenä aikana. Saa ottaa yhteyttä, ja kysellä, vastailen mielellään.
  9. Nyt ois myynnissä puolisen vuotta ajetut X0 World Cup jarrut hiilikuitukahvoilla. Jarruissa on käytön jälkiä, mutta ovat kuitenki toimivat. En ole jarruja punninnut, mutta eivät ne kauheasti paina, ja tehoa on kuitenkin riittävästi. Takajarru oli juuri Sramilla huollossa, enkä ole sitä sen jälkeen käyttänyt kertaakaan, samalla siihen vaihdettiin uudet jarrupalat. Etujarru on myös toimiva ja jarrupaloissa pintaakin jäljellä jonkun verran. Jarrujen mukaan tulee hiukan jo kuluneet HS1 jarrulevyt, kokoja 203mm, 180mm ja 160mm, sekä clipsit millä kahvat saadaan kiinni tankoon. Adaptereita, tai mitään ruuveja tai muita kiinnikkeitä ei tule mukana. Hintaa siis koko setillä olisi 145euroa, eli siis etu ja takajarrut, sekä 3 roottoria. Tästä nyt avidin huippujarrut hyvään hintaan, keveyden puolesta sopii XC ajoon, mutta tehon puolesta enduro ajoon. Jarrut sijaitsevat Vantaalla, ja niitä saa tulla ihmettelemään. Mieluiten ostaminen tapahtuisi hakemalla jarrut, mutta PK seudulle voin myös tuoda. Jos kiinnostuit niin ota yhteyttä: [email protected] Kuvia saa sähköpostiin pyytämällä.
×
×
  • Luo uusi...