Jump to content

yozen

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Lohja

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Hintaa tiputettu ja osalistaa päivitetty! Kuva jossa pyörä sisällä tallissa on tältä päivältä ja nastarenkaita lukuunottamatta on juuri se millä osilla pyörä on nyt myynnissä. Nastojen tilalle vaihdan Maxxis Assegait.
  2. Merkki: Pole Malli: Voima Lyhyt kuvaus: 29" super e-enduro Rungon koko: K2 Moottorin teho: W250 Runkonumero: K20007 Kuvaus: Täyshuollettu hyväkuntoinen kullanvärinen K2 koon Pole Voima. Sramin AXS vaihtajalla ja dropperilla. Rungossa tehtaalla asennettu teippi, joten itse runko käytännössä lähes naarmuton ja swingarmit juuri vaihdettu takuuseen. Moottorilla ajettu noin 2200km. Suurimmalla osalla osista paljon vähemmän. Osa osista suoraan pakasta täysin uusia ja ajamattomia. Tarkempi osalista: Bosch Kiox 300 ajotietokone SRAM AXS GX 12spd takavaihtaja SRAM GX Eagle AXS rocker paddle vaihdevipu DT Swiss EX1501 kiekot SRAM GX Eagle takapakka SRAM XX1 Eagle ketjut e*thirteen e-bike kammet (uudet) RockShox ZEB Ultimate 190mm (juuri täyshuollettu ja shimmattu) Cane Creek Kitsuma Air (ajettu alle 100h) Magura MT7 Pro HC3 kahvoilla SRAM Centerline 220/200 jarrulevyt Ergon S30 sataula (uusi) SRAM AXS 150mm dropperi Raceface Chester tanko Raceface Chester stemmi Ergon gripit Maxxis Assegai renkaat Absolute black ketjuohjuri Pyörä myydään suoraan käytöstä täysin toimivana. Myydään vain rahaa vastaan. Ei siis kannata tarjota vaihdossa mitään. Pyörä koeajettavissa ja nähtävissä Lohjalla. Huom. hinta sisältää ALV 24%. Eli jos ostat yritykselle niin tästä saat tehtyä alv vähennykset kuten uudesta pyörästä. Hinta: €6500 Paikkakunta: Lohja Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: 0456705236
  3. Mulla ois tulossa myyntiin tän vuoden Commencal Meta Power Team 29" https://www.commencal-store.co.uk/meta-power-29-team-c2x31379351 Pyörä on kokoa M ja oon ite 173cm pitkä, joten vois sopia sullekin aika nappiin tää! Pyörä uudenveroisessa kunnossa. Moottori vaihdettiin ensihuollon yhteydessä keväällä uuteen ja sen jälkeen sillä on ajettu vain 209km! Yhteensäkin kilsoja on vain 717km, joten puhutaan kaikinpuolin uudenveroisesta pelistä. Myyn pois koska tilalle on tulossa loppuvuodesta Pole Voima.
×
×
  • Luo uusi...