Jump to content

Panu_

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Espoo

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Merkki: Fixie Inc. Malli: Floater Lyhyt kuvaus: sinkula Rungon koko: 57,5 cm Kuvaus: Uudenveroinen sinkula / fixi. Ajettu kaksi kesää satunnaisia lenkkejä (ei ajettu metriäkään talvella), mutta nyt joutaa eteenpäin seuraavan hankinnan tieltä. Nyt asennettuna välitykset 44 / 17 vapaarattaan puolella, mutta mukaan tulee myös 46 piikkinen eteen ja 16 piikkinen vapaarattaallinen taakse. Kiinteä ratas takana on myös 16 piikkinen, sen saa käyttöön kiekon kääntämällä. Kuitti löytyy. Olen 184 cm pitkä, jalkojen sisämitta 83,5 cm ja pyörä on minulle juuri oikean pituinen, mutta hivenen korkea. Kuvasta poiketen juomapullonteline on jo muualla käytössä ja myydessä vaihdan pyörään tavalliset, mustat avopolkimet. Hinta: €200 Paikkakunta: Espoo Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: pitpanu ät gmail piste com tai yksityisviesti
  2. Merkki: Thule Malli: VeloCompact 925 Lyhyt kuvaus: pyöräteline vetokoukkuun Kuvaus: Hyvässä kunnossa, kaikki toimii. Mukana myös pidemmät hihnat läskipyörän renkaita varten. Kaksi avainta ja ostokuitti löytyy, takuu 2024 saakka. Hinta: 280 Paikkakunta: Espoo Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Yksityisviesti tai pitpanu ät gmail piste com.
  3. Alapäässä, pari senttiä tiivisteen yläpuolella. Tässä vähän epätarkka kuva niistä, mutta idean saa.
  4. Kyllä ne sormenpäällä tuntee, eli on niissä reunaa. Luulisin, että hienolla vesihiomapaperilla voisi varovasti lähestyä niitä, jotta terävin reuna lähtisi pois tiivisteitä hinkkaamasta.
  5. Merkki: Santa Cruz Malli: Hightower 2 AL R-kit Lyhyt kuvaus: täysjousto 29" Rungon koko: L Kuvaus: Tämän vuoden malli, ostettu toukokuussa. Olen ensimmäinen omistaja, kuitti ja ensihuollon todistus löytyy. Ostin tämän hissipyöräilyä varten, mutta nyt kymmenisen ajokerran jälkeen on todettava, että kroppa ei enää kestäkään nopeaa maastoajoa. Myyn pyörän Crankbrothersin avopolkimilla. Eturenkaaksi vaihdoin Maxxiksen Assegain, takarenkaana on alkuperäinen Minion DHR 2. Mukaan tulee myös toinen DHR 2, joka oli alun perin eturenkaana. Miinuksina rungossa on vaakaputkessa pientä hankaumaa, varmaankin nojannut johonkin siitä kohdasta, ja takahaarukasta on lähtenyt pintamaali sormenpään levyiseltä alueelta. Etuhaarukan liukuputkessa on kaksi parin millin kokoista osumaa. Lisähinnasta mukaan voidaan sopia myös Thulen kahden pyörän vetokoukkuteline. Hinta: €3300 Paikkakunta: Espoo Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Yksityisviesti tai pitpanu ät gmail.com.
  6. Merkki: Haibike Malli: Xduro Fatsix 8.0 Lyhyt kuvaus: sähköläskipyörä Rungon koko: L Moottorin teho: 250W Kuvaus: Myydään hyväkuntoinen sähköläski vähäisen käytön vuoksi. Kuitti löytyy, ostoaika 6/2019. 663 kilometriä ajettu. Huollettu säännöllisesti, viimeisin huolto teetetty kesän 2021 alussa, jolloin vaihdettu mm. uudet ketjut. Tämän jälkeen ajettu alle 100 kilometriä. Runkokoko on L. Olen itse pitkäselkäinen 184 cm ja pyörä on itselleni juuri sopiva. Myydään joko Shimanon lukkopolkimilla, tai tavallisilla avopolkimilla. Laturi ja kahdet avaimet tulee mukaan. Hinta: 2900€ Paikkakunta: Espoo Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Yksityisviesti tai pitpanu ät gmail piste com.
×
×
  • Luo uusi...