Jump to content

jönsi

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%
  1. Nosto ja samalla pahoittelut hitaasta vastaamisesta. Olen ollut viikon reissussa ja pääsin vasta koneelle. Pyörä on näillä näkymin varattu. Ilmoittelen kyselijöille jos tilanne muuttuu.
  2. MYYTY Kuvaus: Hyvät mutta vähälle käytölle jääneet SPD-ajokengät: Shimano MT 91, koko 45. Hintapyyntö: 85 e
  3. Kuvaus: Myynnissä hyvin palvellut "My first Fixie" - Charge Plug, koko M. Ostettu keväällä 2010 Signature BMX:stä, sen jälkeen nähnyt kovaa ajoa parin vuoden ajan. Viimeiset pari kesää ollut lähinnä tallissa kun vaihdepyöräily vei mukanaan... Käytön jälkiä toki on, mutta ei häiritsevää. Keskiö vaihdettu pari vuotta sitten ja ohjainlaakeri pelaa mallikkaasti. Kokoonpano: - kiekot alkuperäiset: Formulan navat ja melko muhkeat Alexrims DM18-vanteet. Renkaat Nokia Rollspeed -kitkarenkaat (kuvan hyväkuntoisen Marathon Winterin saa mukaan +10 eurolla) - Sugino RD-kammet 165mm. Tällä hetkellä kiinni lähes käyttämätön Surly 38t eturatas, voidaan tarvittaessa vaihtaa 42t rattaaseen - takana Surly 17t fiksiratas ja 16t vapaaratas - 10 mm stemmi ja chopattu Biltema riser + Ouryn stemmit - tektron etujarru ja -kahva. Takajarru halutessa mukaan. - Charge spoon -satula Muuta huomiota: polkimet eivät kuulu kauppaan. Kuvassa pyörä on tullut suoraan ajosta, eli toki putsaan sen vielä ennen myyntiä. Hintapyyntö: 330e (+10 jos haluaa eteen kuvan nastarenkaan)
  4. Howdy, kaiveltu varastoista ja myydään omaan käyttöön tarpeettomina: Endura Singletrack 3/4 Shorts. Large. 35e Housut - hyvässä kunnossa, vähän rypyssä kun olleet varastossa - ei mainittavia kulumia, mutta on noilla jokunen sata kilsaa ajettu - omat mitat 182/80 ja sopii mulle Endura Mt500 Overshoes. XL. 20e VARATTU Kengänpiälliset - ajettu muutama lenkki, lähes uudenveroiset - lämpimät on, mutta en tarvii enää kun hankin GTX-kengät - mulla kengänkoko 45 (shimano) Sijainti Edu-Döölö, Helsinki. PM tavoittaa tai nol nel nol 568 5874. Pistän kuvia, kunhan kameran akku on latautunut P.S. Sama ilmoitus on yksivaihteen puolella...
×
×
  • Luo uusi...