Jump to content

hiost

Jäsen
  • Viestit

    32
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    100%

Käyttäjän hiost kaikki viestit

  1. Kuvaus: Hintalaatusuhteeltaan markkinoiden ylivoimaisesti paras hissitolppa 30.9mm putkella ja siihen 2-3x lever kitti, eli jos etuvaihtaja on käytössä niin tämän tyylinen liipasin on käytännössä pakollinen. Paketissa olevat, uudet ja käyttämättömät. Tilasin näitä kaksi kahdesta eri kaupasta että sai varmasti ajoissa reissua varten ja toinen setti jäi näin käyttämättä. Jos ostaja tulee hakemaan kamat niin samalla voi kokeilla pyörässäni olevaa tolppaa miltä se tuntuu. http://www.chainreactioncycles.com/fi/en/brand-x-ascend-dropper-seatpost/rp-prod149024 http://www.chainreactioncycles.com/fi/en/brand-x-ascend-lever-kit-paddle-2x-3x-gears-/rp-prod150119 Hintapyyntö: yhteensä 140€. Paikkakunta: Jyväskylä. Haku tai postitus. Yhteydenottotapa: Yksityisviestillä.
  2. Kuvaus: Ostetaan hyväkuntoinen vihreä M kokoinen Specizlied Fatboy. Paikkakunta: Jyväskylä. Yhteydenottotapa: Yksityisviesti.
  3. Takavaihtaja meni perjantaina, eli kaikki osat on nyt myyty.
  4. Vaihdevivut myyty. Takavaihtaja enää jäljellä.
  5. Keskiö myyty. Takavaihtajan ja vaihdevipujen hintoja pudotettu.
  6. Laitoin yv:tä. Olin unohtanut vastata aikaisempaan viestiisi.
  7. 1.10.2012 pyörän mukana tulleet osat. Uusia ja käyttämättömiä. Ainoastaan pyörästä irroitettu. Väri musta/punainen. Ensimmäisenä BD:n hinta (euroopan halvimmat hinnat) ja perässä myyntihinta boldattuna: XO takavaihtaja: 156€ = 90€- MYYTY XO vaihdevivut: 160€ = 90€ - MYYTY XO crankset: 279€ = 195€ - MYYTY X9 etuvaihtaja: 16€ = 11€ - MYYTY PG1050 kasetti: 50€ = 35€ - MYYTY PC-1051 ketju: 22€ = 15€ - MYYTY GXP keskiö: 26€ = 12€ - MYYTY Ostaja maksaa postikulut 7€ (alle 2kg paketti).
  8. Groupsetin hintaa tiputettu parilla kympillä. Hinta nyt yli 200€ vähemmän mitä setti maksaa halvimmillaan euroopassa. e: hintaa tiputettu 30€ lisää.
  9. Groupsetin hintaa laskettu kympillä. Groupsetin lisäksi stemmi ja tanko vielä myynnissä. Stemmi ja tanko siis Syntacen erittäin kevyitä ja laadukkaita malleja joita käytetään mm. Cuben ja Radonin kalleimmissa pyörissä. Syntacen sivuilta:
  10. Ok. Lisäsin GXP bottom bracketin XO Groupsettiin (arvo 25€). Kokonaishinta pysyi samana.
  11. Valmiina oli kiinni 6-pulttiset levyt, mutta ilmeisesti kiekot on centerlockit joissa on DT Swissin adapteri käytössä (?). Eli kummankintyyliset levyt pitäisi sopia. Kuvat: Etu: http://i.imgur.com/Oxybj.jpg Lisätietoja:
×
×
  • Luo uusi...