Jump to content
Käytössä olevan kielen voi vaihtaa suomeksi sivuston alareunasta. ×

nefertiti

Member
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Merkki: Tunturi Malli: Tango Lyhyt kuvaus: Sähköavusteinen Rungon koko: 51cm Moottorin teho: W Kuvaus: Naisten mallinen sähköavusteinen pyörä. 3 vaihteinen nexus rumpuvaihde. Jalkajarru. Kahdella akulla, alkuperäinen -10 ja uudempi-18. Pyörää säilytetty sisällä ja ollut aika vähällä käytöllä. Hinta: 630 Paikkakunta: Lappeenranta Maakunta: Etelä-Karjala Yhteystiedot: 0405035850 [email protected]
 2. Myydään uutta vastaava Merida Ninety-Six, XT, 2018. L koon 29" Ostettu 2 kk. sitten ja ajettu 4krt. Uuden hinta 2300€. Myydään mielen muututtua ja nyt haen pidempi joustoista trail pyörää. Vanteet keretty teipata ja litkuttaa. Päällä S-Works Renegade. Mukaan Contit. Tarkemmat speksit. https://www.merida-bikes.com/en_int/bikes/full-suspension/xc-marathon/2019/ninety-six-xt-11032.html Paikkakunta Lahti tero alaviiva [email protected] ja 0neljä0-5534495 Hinta 1500 Euroo
 3. nefertiti

  Myyty

  Kuinka monta senttiä sisä mitta?
 4. nefertiti

  OSTETTU

  http://www.fillaritori.com/index.php?/topic/57014-specialized-stumpjumper-comp-carbon-29-m-vm-13/Tuossa nopea fillari, ei ihan mitä olet hakemassa mutta varmasti hyvä.
 5. Juu ei, hinta on varmaan kohdallaan.
 6. Kuvaus: Tästä kevyet ja hyväksi havaitut kiekot edullisesti, Notubes ZTR Crest 29er/ RCZ. Valkoiset kehät ja pinnat. Painoa yhteensä vain 1660g tubeless venttiilien ja teippien kanssa jotka kuuluvat mukaan, mukaan myös linkut. 9mm akselit. Eivät käy uuteen pyörään joten luovun näistä. Kiekot on suorat. Hintapyyntö: Paikkakunta: Lappeenranta Yhteydenottotapa:
 7. Kuvaus: Myydään harvoin tarjolla oleva, naisille varta vasten suunniteltu lähes ajamaton Specialized Fate Comp 29" vm.2014. Runko on hiilikuitua ja kokoa pyörällä 15"/S. Nykyinen omistaja on157cm, joten sopii pienellekin kuskille. Rungon koko sopii 155-165cm. Myydään vähäisen käytön vuoksi. Pyörällä ajettu n. 100km, jolloin se on erittäin hyvä vaihtoehto uudelle. Pyörä päivitetty uusilla osilla ja Rovalin huippu kiekoilla, jotka litkutettu S-works renegane. Painoa tällä kisa/retki pyörällä on n.9kg. Tätä on pidetty kuin lemmikkiä ja päivitetty rahalla. Pyörä on Lahden seudulla ja liikkuu tarvittaessa matkahuollon kautta. Paikkakunta: Yhteydenottotapa:
×
×
 • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.