Jump to content

pli

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Helsinki

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Merkki: Giro Malli: Imperial Lyhyt kuvaus: Koko 44, käytetty 2 krt. Kuvaus: Näitä Giron superkevyitä ja hengittäviä kenkiä käytetty vain kahdesti. Kunto käytännössä uusi, vain pari pientä jälkeä ulkona kävelystä pohjassa. Mukana kolme erikorkuista kaaritukea pohjalliseen ja Giron "musette" kenkäpussiksi. Voit halutessasi saada kuvissa olevat Lookin klossit mukana tai voin irroittaa ne valmiiksi. Nämä ovat Toni&Tonilta ostettu Giron lippulaivamalli ja näkyy olevan heidän sivuillaan tällä hetkellä hintaan 359e ( https://www.tonitoni.fi/ajokenka-giro-imperial-musta ) Nouto Kampista. Hinta: 120 Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Lähetä yksityisviesti.
  2. Merkki: Giro Malli: Code Techlace, koko 44 Lyhyt kuvaus: Gravel-kengät, käytetty 4x Kuvaus: Ostin kesällä 2020 muutamia kenkiä kokeiluun varvasongelman vuoksi ja näitä on nyt jäänyt hyllylle. Kyseisiä Giron kenkiä käytetty vain neljällä lenkillä. Pohjassa kuitenkin jälkiä soralla kävelystä ja varvassuojassa naarmu. Muuten kunto kuin uusi. Mukana kolme eri vaihdettavaa kaaritukea pohjalliseen. Shimanon SPD-klossit saat myös mukana. Nämä ovat Toni&Tonilta ostetut, nykyään heidän sivuilta etsittynä näyttää ovh. 285e. Nouto Kampista. Hinta: 99 Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Lähetä yksityisviesti.
  3. Merkki: Pelago Malli: Stavanger Commuter Lyhyt kuvaus: Monikäyttö 170-180cm kuskille Rungon koko: "53" Kuvaus: Pelagon lippulaivamalli, vm 2018. Osat samat kuin tämän vuoden mallissa, sillä renkaat on tähän jälkeenpäin vaihdettu alkuperäisistä Duranoista -> Schwalbe G-One kuten heidän nykyisessä kokoonpanossa. Molemmat renkaat saa mukaan. Ero edullisempaan Outback-versioon tällä kokoonpanolla lähinnä, että tässä on parempi satula, lokasuojat ja dynamo-valot. Tarakoilla tai runkolaukuilla varustamalla sopii pidemmänkin matkan retkikäyttöön; lokarit irti ja Outbackin tyyliin rämisemään poluille; tai sitten kapeammat renkaat alle ja ihan katupyöräksi. Aika yleiskäyttöinen. Lisäksi mukana tulee Shimanon polkimet joissa toisella puolella SPD-lukkokengälle ja toisella kävelykengälle tasainen poljin, eli toimii kummalla vaan. Lisäksi ilmeeseen sopivat pullotelineet. Pelagon koko-oppaan mukaan 170-180cm. Olen itse 178cm ja tämä istui koeajon perusteella vaihtoehdoista selkeästi parhaiten. Ajettu n. 1000km. Huollot tehty Pelagon liikkeessä. Säilytetty sisällä. Kaikki alkuperäiset pussukat ja laput tms. mitä tuli mukana on tallessa. Myydään koska on jäänyt vaille käyttöä. https://www.pelagobicycles.com/bicycles/stavanger-commuter.html Hinta: 1200€ Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: yksitysviesti
×
×
  • Luo uusi...