Jump to content

Mickus

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Kokkola

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Merkki: Monark Malli: The Swede Lyhyt kuvaus: 100v juhlamalli Rungon koko: M Kuvaus: Olen ostanut pyörän uutena näyteikkunasta ja se on ollut vähällä käytöllä. Nyt mahdollisuus ostaa harvinainen pyörä joka näyttää hyvältä ja jossa on hyvät osat, LX vaihtaja, hydrauliset levyjarrut. Pyörää on huollettu vakituisesti ja viime merkkihuolto on tehty alle 20km sitten (jarrujen ilmaus, vaihdevaijeri+kuori vaihdettu, voideltu). Pyörä on oikeastaan hybridi.. mutta retro muotoilu. Soittakaa ja tiedustelkaa lisää. Hinta: €545 Paikkakunta: Kokkola Maakunta: Keski-Pohjanmaa Yhteystiedot: 0414811881
  2. Merkki: Monark Malli: The Swede Lyhyt kuvaus: 100v juhlamalli Rungon koko: M Kuvaus: Olen ostanut pyörän uutena näyteikkunasta. Suht. vähän kilometrejä ja myyn sen takia pois. Hyvät osat, LX vaihtaja ja hydr. jarrut. Juuri huollettu (jarrut ilmattu+vaihdevaijeri ja kuori vaihdettu, voideltu). Nyt harvinaisuus saatavilla, soita ja kysy lisää. Hinta: €425 Paikkakunta: Kokkola Maakunta: Keski-Pohjanmaa Yhteystiedot: 0414811881
  3. Olis Trek Marlin 6 l-koko myynnissä. Noin vuoden ajossa ollut. Lukittava joustohaarukka, hydrauliset levyjarrut, 24 vaihteinen. Kuvia ei ole juuri nyt, mutta jos kiinnostusta on niin lähetän niitä. Hinta olis 275€.
  4. Olis Trek Marlin 6 myynnissä. Noin vuoden ajossa ollut. Lukittava joustohaarukka, hydrauliset levyjarrut, 24 vaihteinen. Kuvia ei ole juuri nyt, mutta jos kiinnostusta on niin lähetän niitä. Hinta olis 275€.
  5. Olis Trek Marlin 6 myynnissä. Noin vuoden ajossa ollut. Lukittava joustohaarukka, hydrauliset levyjarrut, 24 vaihteinen. Kuvia ei ole juuri nyt, mutta jos kiinnostusta on niin lähetän niitä. Hinta olis 275€.
×
×
  • Luo uusi...