Jump to content

SCORPION

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Voisin ottaa tuon Selle Italia Flite Team edition satulan 45 €:llä, jos laitat sen pakettiautomaatilla Kuopioon (voin maksaa myös sen postikulun)? t.Tapani, Kuopio
  2. SCORPION

    Myyty, saa poistaa

    Hei! Tarjoan kiekkopaketistasi välirahaa 250,- € + Lasten pyörien puolellaa myynnissä olevan 7-9 vuotiaalle sopivan kilpapyörän? Jos kiinnostaa, niin soita Tapanille p.050-5180908?
  3. Myynnissä Decathlon -merkkinen lasten kilpapyörä, joka on ostettu uutena ja tuotu Ranskasta noin neljä ja puolivuotta sitten. Rungon pystyputken mitta keskiöstä satulaputken yläreunaan on 36 cm ja vaakamitta ohjaustangon putken keskiöstä satulaputken keskiöön 44 cm sekä avorenkaiden koko 24". Pyörän teräsrunko sopii mielestäni parhaiten n. 7 - 9 vuotiaalle kilpapyöräilyä aloittavalle lapselle. Pyörässä on käsijarrut etu- ja takapyörille, sekä 3 x 5 runkovaihteet. Pyörää on pidetty siististi ja säilytetty aina lämpimässä autotallissa. Tämän kokoista pyörää on harvemmin myynnissä ja tästäkin riittää vain yhdelle!!! hp: 295 €/tarjous "MYYTY" Vaihdossa voisin ottaa "hyvät" maantiepyörän avokiekot esim. Mavic Ksyriym Elite, Dura Ace tai vastaavat ja hyvistä kiekoista voin maksaa myös välirahaa.
  4. Hei! Pyörä voisi kiinnostaa, soittaisitko p.0505180908? t.Tapani
×
×
  • Luo uusi...