Jump to content

begand

Jäsen
  • Viestit

    56
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    100%

Käyttäjän begand kaikki viestit

  1. Merkki: Mons Royale Malli: Enduro Merino Air-Con MTB Line Lyhyt kuvaus: Koko: M Kuvaus: Viime vuonna ostettu, kerran käytetty ja vääränlaisiksi itselle todettu. Laput leikattu irti. Koko: M Väri: blue slate Hinta: 45 Paikkakunta: Jyväskylä Maakunta: Keski-Suomi Yhteystiedot: Yv tavoittaa.
  2. Merkki: Lake Malli: MX 168-X Trail Lyhyt kuvaus: Wide EU43/US10 Kuvaus: Ostettu viime syksynä Suomesta, ja ajettu vain sisätiloissa talvella n. 10 kertaa. Erinomaiset ja mukavat kengät leveämpijalkaiselle. Kunto muutoin uutta vastaava, pl. klossien painaumat pohjassa. Pohjallisia ei käytetty kertaakaan. Mukaan saa Crankbrothers Shoe shield -klossinsuojat, jotka olleet kengissä ensimmäisen parin käyttökerran jälkeen. Laken sivuilta löytyy hyvä koko-opas mittailuohjeineen. Hinta sisältää postikulut. Hinta: 125 Paikkakunta: Jyväskylä Maakunta: Keski-Suomi Yhteystiedot: Yv tavoittaa.
  3. Merkki: Time ATAC Malli: XC 6 Lyhyt kuvaus: Polkimet Kuvaus: Viime syksynä ostettu, ajettu vain sisätiloissa talvella. Lisätietoja esim. valmistajan sivuilta: https://www.sram.com/en/time-sport/models/pd-xc-6-a1 Hinta sisältää postikulut. Hinta: €60 Paikkakunta: Jyväskylä Maakunta: Keski-Suomi Yhteystiedot: Yv tavoittaa parhaiten.
  4. Merkki: Ortlieb Malli: Frame-pack 6l Lyhyt kuvaus: vetoketjulla Kuvaus: Loistava laukku, mutta kerää nyt pölyä kaapissa kun ei nykyiseen pyörään mahdu. Ostettu keväällä -22, käytetty samana vuonna max. viidellä reissulla. Sen jälkeen ollut kaapissa. Kunto erinomainen. Lisätiedot ja mm. tulostettava pohja omaan runkoon mallailua varten löytyy valmistajan sivuilta: https://www.ortlieb.com/en_us/frame-pack+F9974 Postitus onnistuu ostajan piikkiin Postin S-koon pakettina (6,90 e). Hinta: 79 Paikkakunta: Jyväskylä Maakunta: Keski-Suomi Yhteystiedot: Yv tavoittaa.
  5. Merkki: Lake Malli: CX 1 Lyhyt kuvaus: Wide 44 Kuvaus: Käytettynä ostettu, omaan jalkaan eivät sopineet. Edellisen omistajan mukaan kaksi kesää ajetut. Mielestäni siistissä kunnossa ja ehjät, mutta toki käytetyt ja normaalia kulumista löytyy. Nauhat ovat uudet, ilman klosseja. Ja leveämpi wide-malli tosiaan kyseessä. Laken sivuilta löytyy hyvät mittaus- ja koko-ohjeet: https://nl.lakecycling.com/pages/size-guide Postitus onnistuu ostajan piikkiin (varmaankin Postin M-kokoinen paketti). Hinta: 35 Paikkakunta: Jyväskylä Maakunta: Keski-Suomi Yhteystiedot: Yv tavoittaa.
  6. Merkki: Alpina Malli: Twist Five Lyhyt kuvaus: VLM+ lasit Kuvaus: Yhden kauden ajetut lasit. En isompia naarmuja nähnyt valoa vasten tarkastellessa, mutta varmasti jotain pientä on matkassa tarttunut. Fotokromaattiset linssit, kolmeen asentoon säätyvä sanka yms. Lisätiedot vaikka tämän linkin takaa: https://www.bikester.fi/alpina-twist-five-vlm--pyorailylasit-M144667.html Postitus onnistuu ostajan piikkiin. Hinta: 55 Paikkakunta: Jyväskylä Maakunta: Keski-Suomi Yhteystiedot: Yv tavoittaa.
  7. Merkki: Rapha Malli: Men's Explore Technical Lyhyt kuvaus: T-shirt L Kuvaus: Musta, koko L. Laput leikattu irti, mutta en ole aivan varma onko kerran käytetty vai täysin käyttämätön. Linkin takaa valmistajalta tarkemmat tiedot: https://www.rapha.cc/at/en/shop/mens-explore-technical-t-shirt/product/BET02XXBCB Postitus onnistuu ostajan piikkiin Hinta: 35 Paikkakunta: Jyväskylä Maakunta: Keski-Suomi Yhteystiedot: Yv tavoittaa.
  8. Merkki: Specialized Malli: Rbx Dri-release Merino Lyhyt kuvaus: Long Sleeve Kuvaus: Muutaman vuoden vanha, mutta vähän käytetty ohuehko pitkähihainen. Koko M, ei mitenkään kisakireä istuvuus. Kokopitkä vetoketju, kolme taskua takana, yksi rintatasku, silikonigrippi helmassa. Mallinimi jokseenkin harhaanjohtava, sillä oikeasti paita on 84% polyesteriä, 11% merinovillaa ja 5% spandexia. Lähetys onnistuu ostajan piikkiin. Hinta: 20 Paikkakunta: Jyväskylä Maakunta: Keski-Suomi Yhteystiedot: Yv tavoittaa.
  9. Merkki: Wolf Tooth Components Malli: Valais Lyhyt kuvaus: 26 mm Kuvaus: Hämmästyttävän kätevä dropperin suoja / isomman satulaukun kiinnityksen apuväline / hätävara jos dropperi hajoaa. Itselläni ollut käytössä retkeilytouhuiluissa. Käytetty, mutta erinomainen kunto. Valmistajan sivuilta lisätietoja: https://www.wolftoothcomponents.com/products/valais-25?variant=20299520965 (HUOM! Myynnissä siis 26 mm versio) Esim. täältä käyttökokemuksia: https://bikepacking.com/gear/wolf-tooth-valais-review/ Mieluiten nouto, kun juuri sen kokoinen ettei mahdu Postiin kirjeenä ja postikulut sen takia 6,90 € - postitus toki onnistuu ostajan piikkiin. Hinta: 15 € Paikkakunta: Jyväskylä Maakunta: Keski-Suomi Yhteystiedot: Yv tavoittaa
  10. Merkki: Kona Malli: Sutra Lyhyt kuvaus: ULTD Rungon koko: 54 cm Kuvaus: Todellinen monikäyttöpyörä etsii uutta kotia! Tällä sujuu niin lyhyet kuin pitkätkin retket, bikepacking hankalammassakin maastossa, talvipyöräily, gravel, maastolenkit jne. jne. - varmasti erinomainen kauppakassinakin :) Tilattu bikeshop.fi:stä 19.4.2021, koottu siellä 3.5.2021 ja saatu pari päivää sen jälkeen itselleni ajoon. Alkuperäiset liput ja laput luonnollisesti löytyvät. Konan elinikäinen runkotakuu rekisteröity 8.5.2021 (en ole ihan varma onko henkilökohtainen, mutta jos on, niin hoituu kyllä kauttani jos niikseen tulee joskus tulevaisuudessa). Ajoa kertynyt n. 2000 km joista suurin osa retkeilyä laukkujen kanssa. Ei ole ajettu talvella. Käytetty asianmukaisesti ensihuollossa Jkln Pyörävarikossa viime kesänä. Pesty, huollettu, rasvattu ym. säännöllisesti. Ketjut vaihdettu tänä vuonna kesän alussa. Alkuperäisosilla, paitsi joissakin markkinointikuvissa näkyvää bashguardia ei tämän mukana tullut kun oli komponenttipulan takia johdosto kokoonpanossa ollut jokin muutos. Ajettu aina sisureilla, mutta vanteet ja renkaat ovat tubeless ready. Pyörän kunto on hyvä mutta käytetty. Kaikki siis toimii, mutta jokunen hankausjälki laukkujen käytöstä löytyy ja kiveniskemiä kammista. Rungossa on suojateippejä paikallaan kriittisimmissä kohdissa (asennusjälki tosin tasoa "tein itse ja säästin") joihin omat laukut tuppasi hankaamaan, uusi omistaja saa repiä pois jos kokee näiden haittaavan. Jarrut ovat hieman pehmeät, mutta ainakin kesän alussa oli vielä paloissa hyvin pintaa jäljellä. Suurimpana moitteena varmaan dropperi joka vaatii todella kevyen kiristyksen, että nousee kokonaan ylös (oli uutena jo tällainen) - viimeisin reissu osui kohtuullisen sateiseen aikaan niin rasvasin satulaputken liiankin huolellisesti, ja tästä johtuen putken joutuu kiristämään luiston estämiseksi nyt turhan kireälle dropperin toiminnan kannalta. Olisin käyttänyt jarrujen ja dropperin osalta huollossa, mutta kaikkialle useamman viikon jonot niin huomioitu nämä nyt sitten hinnassa. Lisäksi mukaansa saa seuraavanlaisen säläpaketin: - Venttiilit litkuttamista varten (tulivat pyörän mukana, ei ole kertaakaan käytetty) - Alkuperäisvaraosan (uusi) takavaihtajan korvake - Yhdet uudet Galferin jarrupalat - Uudet ketjut paketissaan (SRAM PC-1110) - Uuden pikalinkin ketjuihin varalle (SRAM Powerlock 11) - Kolme uutta Onzan sisuria - Pari uutena kiinni ollutta heijastinta Mukaan löytyy myös jotkin ensiasennus-/markettipolkimet jos sellaiset välttämättä tarvitsee. Valmistajan sivulta tarkat speksit: https://konaworld.com/sutra_ultd.cfm Netistä löytyy hyvin arvosteluita tästä mallista. Myydään vain noudettuna Jyväskylästä. Hinta: €1950 Paikkakunta: Jyväskylä Maakunta: Keski-Suomi Yhteystiedot: Yv tavoittaa
×
×
  • Luo uusi...