Jump to content

huima

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Brand: Schwalbe Model: Ice Spiker Pro 26 x 2.10" Short description: Laadukas nastarengaspari Description: Käytännössä käyttämättömäksi jäänyt nastarengaspari, joka on kuin uusi. Kaikki nastat tallella. Näillä voi vetää rallia vaikka peilijäännä. Nouto Puotilasta. Price: 80€ City: Helsinki Province: Uusimaa Contact information: Privaviesti täällä.
  2. Brand: Marin Model: Quad XC East Peak Short description: S-kokoinen täysjousto, 26" Frame size: S Description: Myydään lähes ilman ajoa jäänyt Marinin alumiinirunkoinen täysjousitettu maastopyörä. Pyörä ollut mulla 2015 alkaen ja tähän päivään mennessä kertynyt ehkä n. 80 kilometriä ajoa - ja alkuperäinen omistaja oli aikoinaan ajanut n. 100 kilometriä. Suurin osa ajasta pyörä on vain siis ollut lämpimässä kellarissa ja odottanut, että joku ajaisi sillä. Googlaamalla löytyy tarkempaa perustietoa pyörästä ja sen mahdollisuuksista. Itse olen ajanut tällä vain stadissa asvaltilla, lumella ja poluilla, joten olen väärä henkilö arvioimaan miten tällä pääset hyppimään tai rälläämään eri paikoissa. Kiekoissa Mavicin XM-117 vanteet ja Shimanon hubit. Renkaissa kulutuspinta vielä tallella. Shimano Deore-vaihtajat ja Truvativ cranksetti käytössä kolmella etulehdellä ja yhdeksällä vaihteella takana. Takapakka oli muistaakseni 11-32 tai 11-34, joten välitystä riittää moneen. Erikseen myynnissä talviajoon vielä Schwalbe Ice Spiker Pro nastarenkaat, jos haluat ajaa vaikka rinkiä peilijäällä. Nouto Helsingin Puotilasta. Price: 700 € City: Helsinki Province: Uusimaa Contact information: Privaviesti täällä toimii.
  3. Brand: Shimano Model: PD-6800 Short description: Ultegra PD-6800 polkimet Description: VARATTU: Käyttämättömäksi jääneet SPD-SL polkimet Price: 30 € City: Helsinki Province: Uusimaa Contact information: Vain nouto Puotilasta Helsingissä.
  4. Brand: Rotor Model: 3DF Short description: Rotor 3DF kampisetti Description: VARATTU: Käyttämättömäksi jäänyt kampisetti. https://www.flickr.com/photos/huimanet/51360873616/in/datetaken/ https://live.staticflickr.com/65535/51360873616_a8d8708012_b.jpg Price: 20 € City: Helsinki Province: Uusimaa Contact information: Vain nouto Puotilasta Helsingissä.
×
×
  • Luo uusi...