Jump to content

Toksane

Member
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Lisätiedot

 • Location:
  Helsinki

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Moro Juha, Mulla on sulle vastaava 19,5 / L Fuel Ex 8 2018 tulossa myyntiin kohta. Laita YV jos kiinnostaa. -Tuomas
 2. Brand: Myyty Model: Jam2 HT 6.8 27,5Plus 2019 Short description: jäykkäperäinen trail-sähköjyrä Frame size: XL Engine power: 250W Description: Myyty. Price: 00000€ City: Helsinki Province: Uusimaa Contact information: Yksityisviestillä tavoittaa parhaiten ja lisäkuvia saa pyytämällä.
 3. Minkä pituinen olet? L-koko (19,5) löytyisi mahdollisesti Helsingistä.
 4. Joo kyl se siinä tapauksessa varmaan menee vähän isoksi sulle. Onnea etsintään!
 5. Minkä pituinen olet? Löytyisi mahdollisesti Focus Jam2 jäykkäperä vm 2019. Koko on XL mutta toimii hyvin 188cm kuskille ja menee lyhyemmällekin.
 6. Itse 188cm ja just varmaan siinä L/XL välissä siis. Maantie Endurance -fillari löytyy runkokoolla 60 minkä korvaajaksi tällanen kiinnostaisi. Ehkä pitäisi kävästä Tampereen suunnalla kokeilemassa... Edit: ilmeisesti L oliskin oikea koko...
 7. Terve! Minkä pituinen olet? Katsoin että L-koko menee max 186 cm kokoiselle jonkun ohjeen mukaan. Onko kokemuksesi mukaan näin?
 8. Brand: Tämän Model: Voi Short description: Poistaa Frame size: L Description: Voi poistaa toistaiseksi Price: XX City: Helsinki Province: Uusimaa Contact information: xx
 9. Minkä kokoinen kuski olet ja kuinka ketterältä fillari on tuntunut? Miten toimii perus trail-ajossa ja kulkeeko vaikka joustoja on reilummin?
 10. Brand: Cube Model: Attention 2017 Short description: Frame size: Description: Myyty, voi poistaa Price: City: Province: Contact information:
 11. Brand: voi poistaa Model: Voi poistaa Short description: voi poistaa Description: VOI poistaa Price: 0€ City: Helsinki Province: Uusimaa Contact information: Yksityisviesti
×
×
 • Create New...