Jump to content

Must1n

Jäsen
  • Viestit

    16
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    100%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Joensuu

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Moro, Nämä tuli myytyä noin kolme vuotta sitten ja ylimääräisiä ei enää ole varastossa. -M
  2. Merkki: Canyon Malli: Speedmax CF 8.0 Di2 Lyhyt kuvaus: TT/TRI Rungon koko: M Kuvaus: Vuosimallia 2020 ja 2-3k ajettu alkuperäisen omistajan toimesta. Minä olen rullannut toisen mokoman ulkona ja yhteensä on pyörällä kasassa noin 8000 km virtuaaliset ajot mukaanlukien. Edellisen viime kesänä tehdyn huollon jälkeen ei ole ulkona käynyt, tällöin ketju ja pakka uusittu. Vahatuilla ketjuilla, siitä tumma värikin peräisin. Vaihdettu lisäksi pari viikkoa sitten uudet tankonauhat, uudet jarruvaijerit ja uusi H30 aerotanko. Kaikki pelaa todella maukkaasti ja pyörä on lähes virheetön. Kuviin napattu pari löytynyttä virhettä, eli pienet hinkkaumat maalissa. Tulleet kuljetuksessa pakettiauton tavaratilassa. Pyörällä ei ole edellisen omistajan puheiden mukaan kaaduttu, enkä ole minäkään kaatunut. Todella hyvä kunto mielestäni ja saa tulla ostaja ihan itse toteamaan saman! Tällä hetkellä pyörä on tubeless-setillä ja vaatisi tuoreet litkut. Kuten kuvista näkyy, niin nykyisillä ei ilma pysy kovinkaan pitkään renkaassa. Komponenttilistaus täällä: https://www.canyon.com/fi-fi/speedmax-cf-8.0-di2/2140.html?dwvar_2140_pv_rahmenfarbe=BK%2FBU Pyörä on rekisteröity Canyonille runkonumerolla ja voidaan siirtää uudelle omistajalle kyllä. Kuvissa näkyvät teline Garminille ja Faveron polkimet ei kuulu kauppaan. Mukaan tulee seuraavaa: - Aerot juomapullot - Juomapullotelineet - ISM PS 1.1 satula alkuperäisen lisäksi https://www.rosebikes.fi/ism-ps-11-saddle-879130 - Pari settiä uutta tankonauhaa (sininen) - Iskemättömät sisurit molempiin renkaisiin - Alkuperäinen varustelaatikko sisältöineen Pyörän alkuperäinen kuljetuslaatikko on pehmusteineen tallessa, joten lähetyskin onnistuu ostajan piikkiin. Hinta: €2800 Paikkakunta: Joensuu Maakunta: Pohjois-Karjala Yhteystiedot: O5O329549neljä tai yv.
  3. Merkki: Cube Malli: Reaction GTC Race Lyhyt kuvaus: 29" jäykkäperä Rungon koko: 19" Kuvaus: Cube Reaction GTC Race 29 carbon´n´green 19" vuosimallia 2015. Kilometrejä nähnyt, mutta ihan siistissä kunnossa ja osia vaihdettu sitä mukaa kun tarve ollut, viimeisimpinä takavaihtajan korvake ja pakka viime syksynä. Uusi ketju laitettu 12.7.2022 ja vaihteisto säädetty. Täältä speksejä: www.thebikelist.co.uk/cube/reaction-gtc-race-29 Mukaan kuvissa näkyvät juomapullotelineet, vaihtajan häkin uusia varaosia ja uudet rissat löytyy myös. Lisäksi käytetty varapakka mukaan. Alle vaihdoin iskemättömät Racing Ralphit, joilla nyt ajettu noin 400 metrin testilenkki. Vanteet valmiiksi tubeless teipatut, mutta eipä ollut ylimääräisiä venttiilejä, joten tämä sisureilla. Kaikki toimii, joten ei kun ostohousuja jalkaan! Hinta: €600 Paikkakunta: Joensuu Maakunta: Pohjois-Karjala Yhteystiedot: Yv tai nollaviisnolla3295494.
  4. Merkki: E*thirteen Malli: Guidering Lyhyt kuvaus: 32T eturatas Kuvaus: E*thirteen Guidering Direct Mount 32T, valmistajan koodilla CR20.M-DIR.32.K. Offset: -8 mm. Uusi, avaamattomassa paketissa. Toimitus joko postitse ostajan piikkiin tai nouto Joensuusta. Hinta: 20€ Paikkakunta: Joensuu Maakunta: Pohjois-Karjala Yhteystiedot: Soittamalla/WhatsApp O5O3295494 tai yksityisviesti.
  5. Merkki: E*thirteen Malli: SL Guidering Lyhyt kuvaus: 28T eturatas Kuvaus: e*thirteen Chainring SL Guidering Direct Mount 28T, valmistajan koodilla CR3UNA-100. Offset: -8 mm Uusi, avaamattomassa paketissa. Toimitus joko postitse ostajan piikkiin tai nouto Joensuusta. Hinta: 20€ Paikkakunta: Joensuu Maakunta: Pohjois-Karjala Yhteystiedot: Soittamalla/WhatsApp O5O3295494 tai yksityisviesti.
  6. Merkki: E*thirteen Malli: TRS Lyhyt kuvaus: fatbike-kammet + keskiölaakeri Kuvaus: Uudet E13 TRS fatbike-kammet ja keskiölaakerit. Kammet valmistajan koodilla CS3TSM-103, 175x110mm, mukana spacerit ja asennusohjeet. Keskiölaakeri valmistajan koodilla BB1USA-102, BB92, käy kaikkiin E13 kampiin 24mm:n spindlellä. Mukana asennusohjeet. Tästä esimerkiksi Canyon Dudeen suoraan käypänen setti. Toimitus postilla ostajan piikkiin tai nouto Joensuusta. Hinta: 90€ Paikkakunta: Joensuu Maakunta: Pohjois-Karjala Yhteystiedot: -
×
×
  • Luo uusi...