Jump to content

ElKi

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Muurame

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Merkki: Canyon Malli: Grand Canyon WMN AL SL 8 Lyhyt kuvaus: Naisten 27,5" jäykkäperä Rungon koko: Naisten M Kuvaus: Myynnissä alle 4kk vanha (ostettu 4/2020) Canyonin laadukas etujousitettu maastopyörä. Itsellä pyöräkuume kasvoi täpäriin ja siksi tämä loistava naisten etujousitettu pyörä lähtee minulta jo eteenpäin. Ilman täpärikuumetta olisin jatkanut onneliisesti tällä pyörällä. Tässä muutama lähtötieto: Joustohaarukka: RockShox Reba RL (110mm jousto) Vaihteet 1 x 12 , SRAM Jarrut SRAM Leveät 2,6" renkaat 27,5" vanteilla Hissitolppa Grand canyonin malleissa tuli jotain muutoksia tässä kesän aikana, tämä 8 malli poistui hetkeksi mutta tuli nyt takaisin, eli jos katsoo 8 mallia nyt Canyonin sivuilta niin se on 100€ kalliimpi kuin tämä oli kun tämän ostin, ja siinä on FOXin keula, kun tässä minun keväällä ostetussa 8 mallissa on RockShox. Laitan tähän alle linkin tuosta pyörästä niillä osilla mikä tämä minun on nimenomaan, sieltä pääsee lukemaan tarkempia tietoja. Minun pyörän väri on tuo Blue luna, eli kaunis matta turkoosi. https://www.canyon.com/fi-fi/outlet/mountain-bikes/grand-canyon-wmn-al-sl-8.0/50014371.html Eli itse ostin pyörän Canyonilta 4/2020 hintaan 1299€ + toimitukset ym. lisäksi hankin siihen polkimet jotka eivät kuuluneet toimitukseen ja eturaparin ja pullotelineen. Myyn pyörän eteenpäin polkimilla, raparilla ja pullotelineellä. Saa kysellä ja pyytää lisää kuvia! Hinta: 1150€ Paikkakunta: Muurame Maakunta: Keski-Suomi Yhteystiedot: Yhteydenotot ja kyselyt mieluiten yksityisviestillä täällä tai puhelimitse viestillä: nolla 5 nolla 3249542.
  2. On huollettu "ensihuoltona" lajia harrastavan kaverin toimesta ja sitten käytin sitä myös syksyllä Canyonin suosittelemassa pyöräliikkeessä "natinan" takia, josta ehdin olla myös siis jo myös Canyonille yhteydessä. Natinan syyksi selvisi lopulta niinkin yksinkertainen asia kuin satulatolpan hiekka tai lika, joka aiheutti natisevan äänen runkoa pitkin. Tuolloin pyöräliikkeen mies putsasi kaiken varalta ja varmistuakseen myös keulan, sekä tsekkasi jarrut ja vaihteet. Lopuksi totesi että pyörä taitaa olla melko uusi vielä, että ei muuta kuin kovaa ajoa. Tämä oli siis viime syksyä kun tämä huoltotoimenpide tehtiin. Keulasta ei löytynyt mitään vikaa, ja natina loppui. Satulatolpan pyyhkäisy ja rasvaus oli siis tämän natinan ratkaisu.
  3. Merkki: Canyon Malli: Grand Canyon WMN AL 4.0 Lyhyt kuvaus: Naisten maastopyörä Rungon koko: S Kuvaus: Hyvin pidetty ja huollettu naisten maastopyörä. Ostettu 6/2019, eli ajettu vain yhden kesän verran. Oma pituuteni 171cm, mutta olen lähinnä pitkä selkäinen ja lyhyt jalkainen ja nyt tarkoitus olisikin vaihtaa vastaavaan unisex malliin jossa rungon mitta hieman pidempi ja itselle sopivampi. Eli pitkäsääriselle 171cm naiselle loistava pyörä, mutta vielä loistavampi se lienee vähän lyhyemmälle kuskille jos on ns. "persjalkainen" kuten minä. Valmistaja tarjoaa tätä pyörää 162-172cm pituselle kuskille. Mukaan lähtee alkuperäisen lisäksi leveämpi ohjaustanko, sekä alkuperäisten lisäksi polkimet joissa "piikit" paremman pidon saamiseksi. Jätän pyörään myös eturaparin sekä sivusta käytettävän pullotelineen. Väriltään herkullinen "Smooth Mint". Tässä vastaavan pyörän linkki valmistajan sivuille: https://www.canyon.com/fi-fi/mountain-bikes/trail-bikes/grand-canyon/grand-canyon-wmn-al-4.0/2073.html?dwvar_2073_pv_rahmenfarbe=GY%2FPK&dwvar_2073_pv_rahmengroesse=2XS Toimitus Keski-Suomen alueelle onnistuu suht helposti. Jos pyörä lähtee pidemmälle niin sovitaan siitä toimituksesta sitten erikseen. Hinta: 650€ Paikkakunta: Muurame Maakunta: Keski-Suomi Yhteystiedot: Mieluiten yhteydenotto ensin viestillä numeroon o5o 324 9542.
×
×
  • Luo uusi...