Jump to content

Juhukka

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    ESPOO

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. sijainti?. oisko lähellä leppävaaraa? onko mitää arvioo painosta.
  2. Brand: * Model: * Short description: hard tail Frame size: 17-18 M Description: ostetaan, kevyehkö maastopyörä budjetilla 500-1000e, 29^ rengas mielellään. Espoo 02650, koeajettava. ovh hinnasta vähintään -60% hyvä kiertämään kiitos. Price: <€1000 City: Espoo Province: Uusimaa Contact information: priva viesti tai ilmoita ketjussa.
  3. hulluhan se on jos puolta ei tarjoa.. "kuus-sahtoo" e? ykkös pyörä tarve. 3 vaihteinen nexus on vähän hikinen mikä alla nyt.
  4. onpas hienosti pidetty huolta. missä päin espoota sijaitsee vähän tarkemmin? L koko varmaan menee just just tällaiselle läskille 173cm tynnyrille? ja tuosta olisin vähän tinkaamassa pois. liian lähellä uutukaista. 3k kilsalle pitää saada vähintään 15sent/kilsa kuluksi. ;D
  5. vaatiiko huoltoa? onko huollettu missä viimeksi?. pyörä ansaitsee kiinnostunut flagin. miltä vuodelta tämä yksilö on?. malli on jokin special erä mistä ei juuri löydä infoa mistään. "world cup" ei normi erää? eri pari renkaat tuossa on, että ei se varmaan ihan ajamaton kuitenkaan ole? hullu se on jos ei puolta tarjoa.. eli lähtisin 500e tarjoomaan eli tutustumaan pyörään tarkemmin. jos 500 ei tunnu aivan mahdottomalta, niin tarkempi pyörän sijainti? en toiselle puolelle espoota lähtisi tutustumaan Leppävaarasta?
  6. ilmoitan kiinnostukseni. Vaikka oletan että tämä on yli budjettini. missäpäin tarkalleen pyörä sijaitsee? spoilerin alla rankasti tinkaamista. avaa jos varaa tinkiä.
  7. ilmoitan kiinnostukseni. hakusessa olisi ensimmäinen maasturi. onko tämä millä alueella tarkemmin esim postinumero? spoilerin takana lisää.
  8. ilmoitan kiinnostukseni.. Koko on passeli väritys ei. mietin pitäisikö tässä vaiheessa sanoa edes mitään (katselen vaan vaihtoehtoja). jätän ajatukseni spoileri tägiin katso, jos uskallat sisältää tinkimistä 😃
×
×
  • Luo uusi...