Jump to content

latuman

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Leppävesi
  1. Kuvaus: Cycleops Fluid 2 Winter Turbo Trainer Kit Ajettu ehkä noin 100 tuntia, kaksi ja puoli vuotta vanha vastus. Viettänyt turhan paljon aikaa varastossa, joten kiertoon joutaa. Mukaan Thongi, tavarapussukka, matto, pikalinkkusovitin, kaksi riseri blokkia sekä matto. Nouto Laukaasta Hintapyyntö: 120€ Paikkakunta: Laukaa Yhteydenottotapa: Paras tapa tavoittaa on sähköposti: lasse pist€ viinikainen ät kolumbus pist€ fi. Lisää maininta yhteydenotosta myös tähän topikkiin niin saa jotain jälkeä.
  2. Kuvaus: Myynnissä 14kk vanha Konan syklo, jolla on ajettu noin 2000 - 3000 kilometriä. Ensihuolto suoritettu syksyllä ja keväällä seuraava huolto. Siitä lähtien vain hienosäädetty tarpeen vaatiessa. Mukaan kuvien mukaiset kisarenkaat, sekä myös alkuperäiset 35mm "nappularenkaat" (Maxxis Mud Wrestler). Huomaa, että pyörässä on poikkeuksellisen lyhyt stemmi, 60mm! Tästä päästäänkin myynnin syyhyn; pyörä on minulle (176cm/82cm sisäjalka) aivan liian iso ja vinkkejä kuunneltuani olen tullut lopputulokseen että myyn pois ja ostan sopivamman. Oikea mitta tämän kokoiselle pyörälle olisi ehkä noin 180 - 190, tavallista hyökkäävämpi ajoasento huomioonottaen. Näin ne kipurahat maksetaan ennenkuin viisastuu! Myös cantileverien mielestäni onneton teho ja säädön vaikeus on jotain josta haluan eroon. Lyhyt stemmit on aiheuttanut sen että etujarrun kaapeli/kuori ovat liian pitkiä ja vaikka jarru pelaa ja irti päästettäessä ei laahaa, ei kahva palaudu täysin. Stemmin vaihto inhimillisempään korjannee asian. Kaikki kuvassa näkyvä kilke tulee mukaan polkimia myöten. Pyörällä olen ajanut vain maanteitä ja pääsääntöisesti työmatkaa. Sadekelejä olen välttänyt ja valinnut kulkineeksi auton. Slicksien kunto on välttävä ja nappularenkaitten hyvä. Speksit: Hyvät kuvat löytyvät täältä: http://latuman.kapsi.fi/kona/ Hintapyyntö: 800€ Paikkakunta: Jyväskylä / Jyskä Yhteydenottotapa: Sähköposti [email protected] Toimitus onnistuu matkahuollon kautta tai sitten myös nouto sopii. Jotainhan tästä ilmoituksesta uupuu mutta lisäillään sitten ja kysykää nyt ihmeessä! Niskoja kivistää liian iso pyörä, ostakaa ihmeessä pois!
  3. *MYYTY* Myynnissä siis Yosemite Distance pyörä vm. ~2008
  4. MYYTY! Pyörää on käytetty kesäisin työmatkoihin ja satunnaisiin kuntolenkkeihin. Rungon koko on "L" ja olen itse 176cm pitkä (haaroihin 82cm) ja tuo on aavistuksen liian iso minulle. Myyn koska minun tekee mieli oikeaa maantiepyörää. Hintapyyntö 400e. Pyörä sijaitsee Jyväskylän Jyskässä. Toimitus: nouto tahi matkahuolto nyt on niin halapa että viekää pois niin saan uuden tilalle! Yhteydenotot sähköpostilla: latuman ät gmail.com Tarjotkaa! EDIT: Matkahuoltokin passaa!
×
×
  • Luo uusi...