Jump to content

Kit

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. 600 e tarjottu, mutta ihan sillä ei vielä lähde. Hinta höylätty nyt tiukaksi 680 euroon.
  2. Kuvaus: Siistikuntoinen Merida Cyclocross 4 levyjarruilla. Vuosimalli 2011. Tosi vähillä kilometreillä ja se onkin syy myyntiin. Mukaan Sigman matkamittari ja lokasuojat (näkyy toisessa kuvassa). Osat Shimano 105. Contin vähän ajetut maantiekumit alla ja ajettu vain maantiellä. Ei kaatuiltu ja säilytetty aina sisällä. Melkein uudet Shimanon SPD-polkimet, joissa kiinni Shimano SMPD22 muuntimet kaupunkiajoon ja lenkkarikäyttöön. Rungon koko: 58" center to top. Itse olen 185 pitkä ja on aika lailla passeli. Hintapyyntö: 680e Paikkakunta: Turku. Tarvittaessa matkahuolto. Yhteydenottotapa: sähköposti tai yv
  3. Terve! 185 pitkänä olen vähän rajatapaus tälle, mutta miten arvioit oman kokemuksesi pohjalta soveltuvuutta ja jos saa kysyä miten pitkä itse olet?
  4. Haussa on siis SPD-polkimiin sopivat lisäpalat, joilla saa perus kengillä ajettua lukkopolkimilla. SM-PD22 taitaa olla Shimanon koodi. Eli jos jollain on ylimääräisenä, voisin ostaa pois:
  5. Haussa on hyväkuntoinen cyclocrossari hintaluokassa 500-1000e 185 cm pitkälle kaverille. Osasarjat saisivat olla paremmat kuin Sorat, mutta muuten ei suurempia erityistoivomuksia. Levyjarrut ja lisäjarrukahvat plussaa. Esim. Kona Jake, Tunruri CX900, Merida 3-D tms. vastaava. Itse asun Salossa, joten lähinnä Turku-Helsinki -akselilta noutaisin, tai muualta ~150km säteeltä. Pyörä ostettu. Kiitokset tarjonneille!
×
×
  • Luo uusi...