Jump to content

Misejee

Jäsen
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Tampere

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Merkki: Thule Malli: Freeway Lyhyt kuvaus: Pyöräteline takaluukkuun Kuvaus: Tästä seuraavalle käyttöön teline johon mahtuu kolme pyörää. Kevyt ja helppo asentaa autoon. Kokemusta ei ole kolmesta pyörästä, mutta kaksi maasturia pysyy tukevasti kyydissä. Myynnin syynä auton vaihto, johon tämä ei sovi. Mallinkohtaisen sopivuuden pystyy tarkistamaan Thulen sivuilta. Oleellisena piirteenä kuitenkin pitäisin auton takakontin reunojen viisteitä, joihin kiinnityskoukut saa kiinni. Nouto onnistuu Vatialasta, lähettämään en valitettavasti rupea. Hinta: 100 Paikkakunta: Kangasala Maakunta: Pirkanmaa Yhteystiedot: kyselyt yksityisviestillä.
  2. Merkki: Lainaan/vuokrattavaksi Malli: Freestyle Lyhyt kuvaus: BMX Rungon koko: - Kuvaus: Moikka! Kyselisin täältä, löytyisikö keneltäkään vuokrattavaksi Freestyle BMX pyörää? Merkillä/mallilla ei niinkään väliä. Haluaisin päästä testaamaan kyseistä lajia jokin viikonloppu hallille, mutta en suoriltaan haluaisi ostaa omaa fillaria. Hallivuoron ajankohta ajoittuu lauantai aamuun joten siihen olisi vuokrauksenkin ajankohdan hyvä sopia. Kokemusta on fillaroinnista yleisesti, sekä jonkin verran dirt/freestyle ajosta vuosien takaa. Pyörän olisi hyvä olla jossain akselilla Tampere/Kangasala, jotain voisin vuokraamisesta maksaakin, sovitaan se tapauskohtaisesti. Toki, jos sinulla on myös edulliseen hintaan myynnissä jokin fiksu ehdotus, olen valmis sitäkin kuuntelemaan. Hinta: € Paikkakunta: Tampere Maakunta: Pirkanmaa Yhteystiedot: Yhteydenotot mielellään yksityisviestillä.
  3. Merkki: MONDRAKER Malli: DUNE 27.5" M-koko Lyhyt kuvaus: Runko ja iskari Kuvaus: Myyntiin vm. -15 Mondraker Dune 27.5'' runko sekä RockShox Monarch Plus R iskunvaimennin. Jäänyt itselle hyllyyn pölyttymään uusien fillarien alle. Rungossa on jonkin verran käytön jälkiä, mutta ajomäärä on ollut maltillinen iästä huolimatta. Tule noutamaan itsellesi halvalla täpäri projekti. Kasaamalla tästä saisi itselleen helppokulkuisen enduro vekottimen, tai miksei sinkula täpäriä dirtti hommiin. Itsellä aika harrastukselle on melko vähissä, ja pyöriä on muutenkin, joten yksinkertaisesti aika kunnostukseen ei riitä, joten laitetaan kiertoon jotta joku muu tästä saisi fillarin omaan kotiin. Iskarista on mainittava, ettei sitä ole huollettu minun aikanani. Käytöstä runko on poistettu reilu kolme vuotta sitten, purkaessa oli toimiva peli, mutta tuskin öljyjen vaihto pahitteeksi olisi. Myyn kuitenkin molemmat kerralla, ja pelkällä noudolla. Laita viestiä ja tule Kangasalta hakemaan itsellesi rakennusprokkis talveksi! Hinta: €350 Paikkakunta: Kangasala Maakunta: Pirkanmaa Yhteystiedot: Yksityisviestillä sekä puhelimella tavoittaa. nolnelnol-842521o
  4. Merkki: White Malli: AX Lyhyt kuvaus: Hybridi Rungon koko: L Kuvaus: Miesten L-kokoinen hybridi kaupan gravel pyörään siirtymisen myötä. Pyörä ostettu XXL:stä n. 2v sitten. Tähän asti ollut päivittäisessä koulumatka käytössä. Kaikki toimii moitteettomasti, muutamia käytön jälkiä löytyy rungosta, mutta yleisilmeeltään siisti. Lokasuojat sekä polkimet sisältyvät hintaan. Malli on kutakuinkin tämä: https://www.xxl.fi/white-ax-290-ff-22-miesten-hybridipyora-musta/p/1170634_1_style?page=1 , joitain poikkeuksia, kuten ainakin joustava satulaputki löytyy, koska myytävä malli on pari vuotta vanhempaa sarjaa. Laittele viestiä ja tule hakemaan luotettava kulkupeli itsellesi kesäksi, ja miksei myös tulevaksi talveksi! Hinta: 175 Paikkakunta: Kangasala Maakunta: Pirkanmaa Yhteystiedot: Yksityisviestillä tavoittaa.
  5. Merkki: Nishiki Malli: Tour Lyhyt kuvaus: Cyclocross Rungon koko: 50 Kuvaus: Ilmoituksen Nishiki seuraavalle hyväksi kauppapyöräksi, tai miksei pidempäänkin ajoon. Tällä hetkellä pyörä on seissyt tovin varastossa kun ei ole ollut käyttöä, oma pyöräily painottuu maastoon enemmän nykyään. Fillari on vuodelta 2016 ja itse sen olen käytettynä hankkinut n. 3 vuotta sitten. Kilometrejä pyörälle on jonkin verran karttunut mutta kaikki pyörässä toimii oikein hyvin, lukuunottamatta takarenkaan laakeria joka on vaihdon tarpeessa. Mukaan tulee hieman maantietyyppisemmät renkaat. Pyörän koko voisi sopia n. 170cm kuskille, itse olen hieman yli ja koko tuntuu jonkin verran pieneltä. Ei sinänsä ole omassa ajossa häirinnyt, pidemmillä matkoilla sen on enemmänkin huomannut. Normaalissa työmatka ajossa jne kulkenut oikein hyvin. Pyörässä on kiinni kombipolkimet. Halutessaan voi napata mukaan Nortwaven pyöräily kengät kokoa 43, muutaman kympin lisämaksusta. Pyörä sijaitsee Kangasalan Nattarin alueella, nouto täältä, tai sovittaessa voin jonnekkin lähelle kuljettaa. En postita. Lisää kysymyksiä voi laittaa viestillä esim whatsup. Hinta: €300 Paikkakunta: Kangasala Maakunta: Pirkanmaa Yhteystiedot: o4o-8425210
  6. Merkki: Nukeproof Malli: Scout Lyhyt kuvaus: 27.5 Rungon koko: M Kuvaus: Jäykkäperä enska kaupan Kangasalla, oikein monikäyttönen fillari ollut, toimii poluilla, parkissa, ja siirtymilläkin oikein mukava poljettava. Myynnissä lähinnä siksi että vaihto takaisin täpäriin kuitenkin kiinnostaa, ja varastosta loppuu säilytystila. Runko: Nukeproof Scout 275 2020 M-koko Keula: Marzocchi 350 NCR 160mm Jarrut ja kahvat: Avid DB3 180mm Vaihtaja Sram x7 long 1x10 Ketjut ja rattaat myös sramin, ketju uusittu viime kesänä. Renkaat: Maxxis High roller 2 takana, minion dhf edessä. Viimekesänä uusittu Vanteet: MKD-Ep1 27.5 Renkaat on litkutettu ja hissitolppa löytyy. Keulassa oletettavasti hieman ilmat ja öljyt sekaisin, huolto jäänyt kuitenkin kun tullut sen verran vähän kilometrejä että keula on palvellut asiaansa oikein hyvin, toimii, pitää ilmat jne. Samaisesta keulasta puuttuu myös ilmatäytön ruuvi joka on tippunut mäessä kun jäänyt säätäessä hieman löysälle.. Mutta eipä tuokaan ole menoa haitannut. Tule ja ihastu! Hinta: 950€ Paikkakunta: Kangasala Maakunta: Pirkanmaa Yhteystiedot: Kyselyt mielellään yksityisviestillä, kiitos.
×
×
  • Luo uusi...