Jump to content
Facebookin kautta kirjautuminen poistuu ×

Hurtta86

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Espoo

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Brand: Cannondale Model: Trail Short description: lasten ensipyörä Frame size: 16" Description: Myydään suunnilleen vuodelta 2015 Cannondale Trail 16" ensipyörä. Koska pyörällä on ikää, siinä on jälkiä, mutta teknisesti kaikki on kunnossa ja pyörä toimii. Pyörä on vapaarattaallinen yksivaihteinen, eli tässä ei ole jalkajarruja lainkaan ja jarrut ovat "normaalit" käsijarrut, eli oikealla kädellä takarengasta ja vasemmalla eturengasta. Jarrukahvoissa on etäisyyden säätöön ruuvi, jotta käden koon mukaan voi säätää kahvan etäisyyttä tangosta. Mukaan tulee apupyörät (voin laittaa kiinni koeajolle/myydessä), sekä kaksiosainen ketjusuoja. Strategisina mittoina satula pohjassa satulasta maahan on 49 cm (standover) ja satulasta polkimen keskelle 38 cm. Pyörä painaa ilman apupyöriä noin kahdeksan kiloa. Lapsen pituudesta ja ketteryydestä riippuen tämä käy noin 3-6 vuotta vanhalle ajoon, meillä tätä ajoivat aluksi noin metrin mittaiset muksut vallan mainiosti. Ongelmia: - käytön jälkiä: jarrukahvat ja kahvojen rungot, runko, takahaarukka - jarrupalat alkavat olla vaihtokunnossa, tämän kesän varmaan selviää Hyvää: - ulko- ja sisärenkaat uusittu viime vuonna - kahvatupet uusittu viime vuonna - pesty, tarkastettu ja rapsuteltu tänä keväänä ajokuntoon Price: €100 City: Espoo Province: Uusimaa Contact information: Soittaja on voittaja: o5o5956794
  2. Blaze-malli kerrottiin medialle 2020 ja ne ovat tuotannossa vuoden 2021 malleissa, eli mikä tämä tarkalleen olikaan? Osat, värimaailma ovat AL Comp -versiosta, jonka ovh oli noin 2700-2800€.
  3. Hurtta86

    Myyty

    Kuvaus: Myydään käytetty RockShox Reverb -hissitolppa ulkoisella letkulla ja Poploc-kytkimellä. Liikevara 125mm, halkaisija 31,6mm, kokonaispituus 420mm. Tarkka malli on A1, eli tähän ei käsittääkseni pysty vaihtamaan Poplocia mihinkään muuhun. Kosmeettisia käytön jälkiä, mutta täysin toimiva laitos. Hintapyyntö: 90€ Paikkakunta: Espoo (postikusti+kulut ostajalle ok) Yhteydenottotapa: soittoja klo 09-20 numeroon (edited)
×
×
  • Luo uusi...