Jump to content

tunppi

Jäsen
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%
  1. Tarjoan 350e. Uutena saman saa nykyään 449e ja nämä kun tuppaavat olemaan kameroita jotka ottaa osumaa niin sen takia kyseinen tarjous Onko linssit virheettömät kamerassa ja jokaisessa kotelossa?
  2. niin miten tässä on sen takuun laita kun ei maililla siihen tullut vastausta? onko sitä ollenkaan ja jos niin minne? GoPron maahantuoja futureretail on kaikkea muuta kuin normaaleja asiakkaita palveleva firma... takuuasioista niille sitten en tiedä.
  3. Tarjoan tasan 500e posteineen kaikkineen. kuvat molemmista jos saisi tumppi3 ättt gmailPISTEcom
  4. tunppi

    O: fatbike

    Tuli tänään haettua ultegra pyörä. Kiitokset tarjouksista kuitenkin! fatbike edelleen haussa mutta tuntuu olevan kovin kiven alla ne vielä.
  5. tunppi

    O: fatbike

    menee vähän isoksi. kävin testailemassa spessun pyöriä niin 56 tai 58 olis bueno.
  6. tunppi

    O: fatbike

    Pyöräkuume noussut ja tarvis kakkos/ kolmos pyöräksi cyclocrossin ja vielä jos saisi fatbike kuumeenkin hoidettua Cyclocrossin haluisin mahd ultegra osilla ja kevyen. Miettinyt kovaan että maantie vai cc, joten saisi olla mahdollisimman maantiepyörän kaltainen ja millä pääsee nopeasti paikasta A paikkaan B Tarjousta vaan tulemaan niin katotaan! Fatbikeen ei vaatimuksia kun niitä ei tunnu paljoa olevan liikkeellä, joten tarjotkaa jos vaan on! myös pelkkä runko kelpaisi.. 185cm pitkä ja inseam noin 88. Asun riihimäellä, mutta voin tulla ainakin lahden lähelle ja pk seudulle katsomaan, muualtakin voi tarjota. Kaikki osat ja välineet plussaa. Tarjouksia tänne, yvllä tai tumppi3 ätt gmail kom edit: cyclocross löytyi, mutta fatbikeä edelleen etsin.
  7. nyt on kuvia pyörästä. Hiukan likaisena jotkut paikat kuvissa, mutta putsattu nyt kun aikaa oli hiukan enemmän töiden lomasta. Sopii hyvin noin 185 pitkälle molemmin puolin.
  8. Myydään kokonaisena hyväkuntoinen mtn king xt maastopyörä continentalin mountain king II 2.2 renkailla. Huollettu kuukausi sitten, ketjut vaihdettu. Kuvia laitan huomenissa maanantaina, pyörä harmaa/musta/valkoinen toisin kuin alla olevassa urlissa. Kuitit löytyy pyörästä ja huolloista. Pyörä Lahdessa on ja voi tulla katsomaan, kokeilemaan työvuorojen salliessa. hp: 550e lyhykäisyydessään: runko 21" viistoputki 700mm, vaakaputki 570mm ja satulaputki 530mm XT takavaihteisto, deore etu rockshox tora sl 100mm etujousitus hydraulinen shimano Deore M575 jarrusetti http://zbike.fi/pyorat/mtb/mtn-king-xt tumppi3 ättttt gmail com noli neli visi 2321606 MYYTY 500E
  9. tuo taitaa olla 26" joten ei kiinnosta. jos tiedot väärin ja onkin isommilla niin sitten kiinnostaa, tuli testattua juurikin samaa isoilla nakeilla.
  10. eli ihan otsikon mukainen pyörä hakusessa. specializedin epic ja konan vastaavat esimerkiksi mitä haen. toki jäykkääkin voi ehdottaa, mutta 29er pitäisi olla. vaikutti niin mukavalta tuommonen isompi kun testailin. tumppi3 ättt gmail com kuvat olis kivoja
×
×
  • Luo uusi...