Jump to content

Scatto

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Helsinki
  1. Merkki: Sähköpyörän laturi Malli: Crescent sähköpyörä Lyhyt kuvaus: ostetaan laturi Kuvaus: Ostetaan laturi, joka käy sähköpyörän akulle. Tässä speksit: Input AC100-240V, 8A, max 47-63Hz. Output: DC42 OV 2A. Latauskaapelin pää on sellainen, jossa on keskellä metallinen yksittäinen piikki Hinta: 0-40 Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: puh. 044-5463377 s-posti [email protected]
  2. Myydään vuonna 2016 ostettu B16 Täyshiilikuiturunkoinen triathlonpyörä. Pyörä on ollut kisakäytössä, joten kilsoja ei ole hirveästi kertynyt. Pyörä on juuri käynyt vuosihuollossa, joten se on käytännössä kuin uusi. Pyörä sopii varmaan n. 168cm-176cm mittaiselle polkijalle. Itse olen 176cm pitkä, mutta raajat suhteellisen pitkät joten ehkä hieman pienehkö itselleni. Alkuperäiset ostokuitit ovat tallella. Tämä oli lajin pariin tullessani ensimmäinen pyöräni, ja voin kyllä kehua. Todella kevyt ja nopea pyörä jota on helppo hallita. Hintapyyntöni on 1200€. Pyörä sijaitsee Helsingin Lauttasaaressa, ja sitä voi tulla testaamaan. Jos kiinnostuit, niin soita, laita yksityisviestiä tai pane meiliä. 044-5463377, [email protected].
  3. Scatto

    myyty

    Millainen tuo tolppamalli on? Tuleeko satulan kiinnityskohta tolpan taakse vai samaan linjaan puken kanssa? Etsin tolppamallia, jossa satulan saa muutamia senttejä edemmäs, kuin perusmalleissa, joissa satulan kiinnityskohta jää vähän tolpan takapuolelle.
  4. Kiinnostaa. Voisin tulla tsekkaamaan tuotteen, jos vielä myynnissä?
×
×
  • Luo uusi...