Jump to content

nappati

Jäsen
  • Viestit

    29
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Joensuu

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Moi, Kokeilen kepillä jäätä ja tiedustelen, että tinkaatko hintaa 5:lla alkavaan summaan?
  2. Kiitos. Pitää miettiä hieman. Palaan asiaan mahdollisesti.
  3. Ok. Olikos tämä myynnissä jossain jo, niin voisin kuvia vilkaista enemmän, mikäli oli?
  4. Merkki: Kaikki, runko 52-56. Pirkanmaa Malli: Kaikki Lyhyt kuvaus: Maantie tai cyclocross Rungon koko: 52-56/M-L Kuvaus: Hakusessa maantiepyörä kesäksi. Kaikki merkit käyvät ja katsotaan tapauskohtaisesti. Ei tarvetta ultimaattiselle osahifistelylle. Mieluusti shimanon 105 tai ultegra osasarjana. Kuski 178cm, joten sen kokoluokan pyöriä voi tarjota. Voi myös tarjota naistenpyöriä samoilla spekseillä, mutta ajajan pituus 170cm. Pyörien hinta/kpl mieluusti max. 600e Hinta: €600 Paikkakunta: Tampere Maakunta: Pirkanmaa Yhteystiedot: Ota täällä yv:llä yhteyttä, jatkokeskustelut esim. whatsapp
  5. Merkki: Merida Malli: Cyclo Cross 5 Lyhyt kuvaus: Cyclocross Rungon koko: 55 Kuvaus: Siisti ja hyväkuntoinen cyclocross Ultegran osasarjalla. Runko alumiinia ja keula hiilikuitua. Linkissä tarkemmat speksit:http://www.bikeroar.com/products/merida/cyclo-cross-5-d-2013/48-blue-silk-black-white Hinta: 780€ Paikkakunta: Tampere Maakunta: Pirkanmaa Yhteystiedot: Yv tai txt nolnelnol2902410.
  6. Mikä olisi hinta ja missä pyörä sijaitsee? Onko pyörässä mikä osasarja?
  7. Hei, Kiitos tarjouksesta, mutta välimatka tulee jo ensimmäiseksi esteeksi, koska haluan koeajaa pyörän ennen ostoa. Toiseksi tuo hinnan tuplaantuminen estää viimeistään kauppojen synnyn ikävä kyllä.
×
×
  • Luo uusi...