Jump to content

PedroX

Jäsen
  • Viestit

    41
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

1 seuraaja

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Järvenpää
  1. Merkki: Sram Malli: Db8 Lyhyt kuvaus: 3kk vanhat 4-mäntä jarrut Kuvaus: Myydään pois uusien tieltä tänään vuoden 2023 fuel exästä puretut jarrut. Jarruilla ajettu 3kk ja 300-500km joten paloissa reilusti pintaa jäljellä. Jälkiä ei omaan silmään ole missään. Takajarru vaatii ilmauksen sillä kahva käytetty irti purettaessa pyörästä. Myydään ilman levyjä, pultteja, taikka adaptereita. Letkujen pituudet, Taka: 170cm Etu: 85cm Myös postitus onnistuu tarvittaessa. Hinta: 70€ Paikkakunta: Järvenpää Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Puh. o4512o22o2, viestillä saa parhaiten kiinni mihin aikaan tahansa.
  2. Merkki: Shimano Malli: XT RD-M786-GS 10-spd Lyhyt kuvaus: Paikallaan käynyt takavaihtaja Kuvaus: 2020 Keväällä ostettu 10-spd takavaihtaja medium häkillä, ollut pyörässä kiinni ja säädetty kohdilleen (ketjulinjan kanssa oli hakemista joten siksi ketju kuluttanut häkkiä) mutta ei ole käyty edes koskaan ulkona ajamassa sillä pyörä jäi seisomaan. Vaihtajasta puuttuu screenshotissa oleva jatkopala jonka saa vanhasta vaihtajasta taikka tilattua erillisenä. Myös postittaminen onnistuu. Hinta: 50€ / Tarjoa Paikkakunta: Järvenpää Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: o4512o22o2, viestillä voi tavoitella mihin aikaan vain.
  3. PedroX

    PERUUTETTU!

    Up! Tästä jollekkin hyvät kammet
  4. PedroX

    MYYTY!

    Noniin... Uppia taas
  5. PedroX

    MYYTY!

    Hintaa laskettu jo aivan liian alhaiseksi eli nyt senkin pitäisi jo kelvata jokaiselle..
  6. PedroX

    MYYTY!

    Mites ei oo kukaan vieläkään ollu aito ostaja? Nooo vielä löytyy pyörä ja kyselyjä vaan rohkeasti
  7. PedroX

    MYYTY!

    Eihöhän nyt ole hintakin jo vähintäänkin kohtuullinen ja UP!
  8. PedroX

    MYYTY!

    Upitaan nyt taas kerran
  9. PedroX

    MYYTY!

    Upp! Vielä löytyy ja tosiaan ei ole mitään vikaa ja on todella hienon näköinen livenä katseltaessa! Ja jos ei tuo jäykkä keula miellytä niin äkkiäkös siihen joustokeulan saa laitettua
×
×
  • Luo uusi...