Jump to content

Tassu

Member
 • Content Count

  315
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Lisätiedot

 • Location:
  Espoo - Olarin kupeessa

Recent Profile Visitors

2,853 profile views
 1. Jos ei ole perusteltua syytä, niin minusta se on vaan vähän outoa, että pitää näin tehdä. Voinen perustella vaikka sillä, että jos haluaa tänne tai tonne ittensä rekata niin miettii etukäteen mikä olisi itselle hyvä nimimerkki. Mutta jos foorumisofta sen sallii niin minun pitää se vaan hyväksyä.
 2. Kaksi kysymystä. 1) Onko tosiaan niin, että foorumille rekisteröitynyt käyttäjä voi muuttaa omaa nimimerkkiään tuosta vaan? Olen siis kiinnittänyt huomiota erään käyttäjän nimimerkin vaihtumiseen aika ajoin. Mitähän tällä oikein haetaan... 2) Kun käyttäjä tekee esim. myynti-ilmon niin ekan postauksen otsikkoon tulee tuo "Myydään" tieto. Kun käyttäjä nostaa ilmoitustaan ylös niin seuraavissa postauksissa tuota ei enää ole. Tämä vähän häiritsee, kun ei sitten tiedä "Sisältö"-sivulla ollessani, että onkohan tuo ilmo nyt myyntiä, ostoa vai mitä. (en kahlannut topikkia läpi, josko tämä aihe olisi jo ollut).
 3. Merkki: Knog Malli: Blinder Grid Lyhyt kuvaus: takavalo Kuvaus: Vajaa kuukausi sitten ostettu ja hyvin vähän käytetty takavalo. Vain kerran ladattu. 3 eripituista kumipantaa. Kirkas!! Nouto tai toimitus lähialue. Tuollainen https://larunpyora.com/tuote/knog-blinder-grid-takavalo/ Hinta: 30 Paikkakunta: Espoo Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: PM tai 041-5077320
 4. Kyllä noista vieläkin muutama joutaa myyntiin. Uutena vuotena Mikkelin suunta kunhan rajoitukset pysyy maltillisina.
 5. Merkki: Nopsa Malli: kunnostettavaksi Lyhyt kuvaus: 20'' rengaskoko Rungon koko: xx Kuvaus: tai paketin verran tummempaa tummaa Kulta Katriinaa vanha Hinta: 0€ Paikkakunta: Espoo Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: PM tai 041-5077320 Nouto Espoon Lystimäestä Kulkeutuu ensi viikolla Mikkelin suuntaan (ota yhteys, muuten ei tule)
 6. Merkki: Shimano Malli: WH-MT15-A Lyhyt kuvaus: 26'' centerlock, QR Kuvaus: Pikalinkkuja ei ole antaa. Vannenauhat on (saat toisen setin mukaan, jos haluat). Jarrulevyt SM-RT54S kuuluu settiin, 160mm. 8-pakka ollu kiinni, pakkaa ei ole antaa. Teipit irroitettu eli nyt koko mustat. Kehän sisäleveys 19mm. Navat saattaapi vaatia huoltoa. Tule katsomaan ja näe kiekkojen kunto. Hinta: 50 € Paikkakunta: Espoo Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: PM tai 041-5077320 Nouto Espoon Lystimäestä. Ensi viikolla kulkeutuu Mikkelin suuntaan ja matkan varrelle (en ota mukaan jos ei ole kiinnostuneita). Kuvan voin laittaa tarvittaessa.
 7. Merkki: Tektro Malli: 160 mm jarrulevyt (pultti) Lyhyt kuvaus: 2 kpl Kuvaus: Käytetyt, mutta erittäin vähän kuluneet. Nouto Espoon Lystimäestä tai toimitus lähialue tai marraskuun alku Mikkelin suunta. Hinta: 10 € Paikkakunta: Espoo Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: PM tai 041-5077320
 8. Merkki: Stan's notubes Malli: vannenauha Lyhyt kuvaus: 21mm leveä Kuvaus: Luulisin, että tässä rullassa on se 10 jaardia eli 9,14 m. En tule itse käyttämään, joten joutaa pois. Ollut kolmisen vuotta tuolla verstaan perukoilla. Jos tarttet kuvan niin varmaan sen voin laittaa näkyviin, mut jotain tuollaista se on https://velosport.fi/verkkokauppa/fin/stan_s_notubes_vanneteippi-p-76455-0 Hinta: 5 € Paikkakunta: Espoo Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: PM tai 041-5077320 Nouto Epsoon Lystimäestä tai jos viittin niin voin tuoda vähän lähemmäksi. Marraskuun alku > Mikkelin suuntaan.
 9. Merkki: Vittoria Malli: Saguaro, Peyote, Mezcal Lyhyt kuvaus: uudet tai vähän käytetyt 26'' Kuvaus: Hakusessa 26'' koon renkaat leveydessä 45-55 mm. Maastorenkaat, mutta pääajo kuitenkin asfaltti ja hiekkaväylä. Eli rullaavat ja kestävät. Muitakin voi ehdottaa, jos ne vain jotenkin vastaavat noita etsittyjä malleja (erityisesti Saguaro ja Peyote). Etunen voi olla jopa kapempi kuin takanen. Uudet tai vähän käytetyt siis, ja hinta sen mukainen. Espoon Lystimäki, haen lähialueelta. Marraskuun alussa Mikkelin seutu. Ei postitusta. Hinta: 0€ Paikkakunta: Espoo Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: PM tai 041-5077320
 10. Nääkin tarjoisin jollekin käyttöön. Marraskuun alku Mikkelin suunta.
 11. L/20 koko varmaan kertoo, että isokokoiselle tarkoitettu pyörä, mutta tulkoon julki, että itsellä samanlainen täysjäykkänä ja samassa koossa. Ite 190cm ja on just passeli koko mulle.
×
×
 • Create New...