Jump to content

luun

Jäsen
  • Viestit

    13
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%
  1. luun

    Camelbak Mule -MYYTY-

    Kuvaus: Alle 10 kertaa käytetty juommareppu sisältäen rakon myytävänä. Rakkoa käytetty useammin mutta aina putsattu ja kuivattu asianmukaisesti käytön jälkeen. Itsellä ei kovaa käyttöä repulle+rakolle joten laitetaan myyntiin. Repun kunto oikeastaan virheetön. Kuvia: https://www.flickr.com/photos/patsesson/sets/72157658356525731/ Hintapyyntö: 50€ TÄMÄ ON MYYTY Paikkakunta: Turku Lisäinfoa s-postitse. Yhteydenottotapa: s-postitse (partanenpatrikÄTTgmailPISTEcom)
  2. MYYTY Myyntiin menee vaikkei huvittaisikaan, otsikon mukainen kantolaite myynnissä. Kuullosti tää nyt sit miltä hyvänsä niin on kyllä hemmetin toimiva reppu!! Päivittäisessä käytössä ollut kait vuoden päivät muttei näy missään. Ei niin terassipousailuun kuten Chromet etc. mutta ei se väliä kun toimii paremmin. Kuvia:
  3. Otsikon mukainen uuttavastaava reppu myynnissä, käytetty max 5 kertaa. Lisätiedustelut s-postitse mieluusti. partanenpatrik ÄT gmail PISTE com Sijainti Turku Nouto etusijalla. HP: 180€ MYYTY
  4. Myytävänä: Subrosa satula siistissä kunnossa. Kuvan tolppa mennyt kaupaksi joten satula vielä jäljellä. Pic:
  5. MYYTY Otsikon mukaiset lukkopolkimet myynnissä. Toimivat. Pic:
  6. MYYYTY Shwalbe Lugano gummit, 700x23c, puncture protected, uudet HP: 30€ (2kpl) kyseisest käyttämättömät kumit kaupan. Pic:
  7. MYYTY Otsikon mukaiset maasto tossut myynnissä, muutaman vuoden vanhat muttei pahemmin käytön jälkiä! Maantie käytössä olleet. Kuva:
  8. Osissa saattaisi lähteä myös jos joku olisi kiinnostunut: (runko/keula/ohjainlaakeri) combinaatiosta, tuon jos ensin saa myytyä pois niin loputkin osat lähtee niitä kaipaaville. Kammet ja eturatas luultavasti jää itselleni.
×
×
  • Luo uusi...