Jump to content

hisola

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Helsinki

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Kuvaus: Hiilikuituinen satulatolppa ja satula Hintapyyntö: 50€ (postittaessa 60€) Paikkakunta: Helsinki Yhteydenottotapa: YV Myyty! Käyttämätön hiilikuituinen satulatolppa ja satula. Ostin aikoinaan maantiekiituria varten, mutta projekti jäi toteuttamatta. Ollut sisätiloissa hyvässä säilytyksessä, joten täysin priimakunnossa.
  2. Uppista, hintaa tiputettu!
  3. Kuvaus: Käyttämätön maantiepyörän runko, vuonna 2010 ostettu Rungon koko (lisää myös otsikkoon): 52.5cm Hintapyyntö: 240€ 200€ Paikkakunta: Helsinki Yhteydenottotapa: yv Parempi luovuttaa tämä projekti eteenpäin, säilytetty vain sisätiloissa suojattuna. Tämä ei ole koskaan ollut käytössä joten kunto on priima. Juomapullotelineet ei tule kuulu kauppaan. Todella kevyt ja jäykkä alumiinirunko, valmistajan ilmoittama paino 1159g. (ps. ylimääräisenä myös käyttämätön Easton EC90 SLX etuhaarukka) Voin laittaa lisäkuvia kiinnostuneille! Mieluiten nouto!
  4. Kuvaus: Käyttämätön maantiepyörän runko, vuonna 2010 ostettu Rungon koko (lisää myös otsikkoon): 52.5cm Hintapyyntö: tarjoa! Paikkakunta: Helsinki Yhteydenottotapa: yv Parempi luovuttaa tämä projekti eteenpäin, ollut sisätiloissa, kunto priima. Juomapullotelineet ei tule kuulu kauppaan (ellei niitä erikseen onnistu tinkimään ;)). Tarjotkaa! Myynnissä myös Easton EC90 SLX etuhaarukka, tästä pistän ilmoituksen erikseen. Voin laittaa lisäkuvia kiinnostuneille! Mieluiten nouto!
×
×
  • Luo uusi...