Jump to content

Sakkeri

Member
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

1 Follower

Lisätiedot

 • Location:
  Oulu

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Merkki: Create Malli: Fiksi/sinkula Lyhyt kuvaus: Fiksi Rungon koko: 52 Kuvaus: Myynnissä erikoismaalattu Create-fiksi. Vaakaputki 54cm, pystyputki tolpankiristimen yläreunaan 52cm Tämähän ei missään tapauksessa mikään hipopyörä ole, eikä edes keskitason. Kaikki osat käytännössä jotain no-name osia. Erityismainintana hiilikuitukeula. Osassa osissa ulkoilman kosteus päässyt puraisemaan hiukan ruostetta pintaan huolellisesta terassisäilytyksestä huolimatta, kaikki kuitenkin toimii tavalla jota tällaiselta pyörältä voi odottaa. Ei polkimia. Kaupat vain kasvotusten. Hinta: 200€/tarjous Paikkakunta: Oulu Maakunta: Pohjois-Pohjanmaa Yhteystiedot: 0407220311/watsapp tai yksityisviesti.
 2. Tarjolla Rockshox Revelation RL 150mm joustoa 185mm tapered kaulaputki Boost Öljynvaihto aiheellinen, käytönjälkiä löytyy sekä oikeassa liukuputkessa kolhu. Nouto tai postitus. Hintapyyntö: 164.5€ Paikkakunta: Oulu Yhteydenottotapa: yksityisviesti.
 3. Tähän on hyvä tuhlata veronpalautuksensa.
 4. Hinta-ale ja nyt yhden päivän ajettu ja toimivaksi todettu.
 5. Laitetaan kaupanpäälle vielä ruuvikumit ensilumien kunniaksi.
 6. Tarjolla hyvin palvellut Specialized Demo 2011, rengaskoko 26", M koko (Reach 430mm vain 10mm lyhyempi kuin nykyinen L). Rungossa paljon käytön jälkiä, mutta kaikki on vain kosmeettista. Osalistaa: Runko: Demo 8 2011, kaikki laakerit vaihdettu kesällä 2016. Takahaarukan ylin magnesium nivel piti uusia asentajan töppäyksen johdosta ja se on nyt punavalkoinen pyörän muusta värimailmasta poiketen. Mukaan myös linkun sivujen alumiiniosat sekä muutama uusi laakeri Keula: Rockshox Boxxer Team, 2010. Huollettu 2016 keväällä uudet huulikumit ja öljyt. Lowspeed compression nuppi pyörii tyhjää jostain syystä. Liukuputkissa ei jälkiä. Mukaan droppikruunu sekä 2 erilaista jousta. Iskari: Fox DHX RC4, Huollettu elokuussa 2016 R-techissä, Nukeproof 350 titaanijousi Ohjainlaakeri: Ylälaakeri Specialized vakio, alalaakeri Hope 1.5" ja kaulaputkessa sovitin. Kiekot: Specialized navat, 12x150 ja 20mm, kehät DTswiss F550, pinnat mustat ja kultaiset nippelit Jarrut: Avid Elixir R SL, edessä 200mm ja takana 180mm levyt. Kahdet uudet sintteripalat mukaan. Kammet; Shimano Saint. Ohjuri: E13 LG1, taco lähti kivikosketuksen seurauksena Åressa irti, hätäpäissäni liimasin sen pikaliimalla kiinni enkä ole sen jälkeen enää saanut sitä irti. Uusi taco ja yläohjuri paketissa mukaan. Eturatas: Ethirteen 36t Takavaihtaja: X0 9sp Vaihdevipu: X0 9sp Pakka ja ketju: Ultegra ja joku perus ketju, ketju vaihdettu tänä keväänä. Polkimet: Cannondale jotkut perus flatit Tanko: Truvativ Boobar Stemmi: Ansver integroitu Satulatolppa: Thomson Satula: Titec Renkaat: Edessä Specialized Storm, leikattu ja takana Maxxis Highroller II 3C Sisäkumit: On Rungon koko: M Rengaskoko: 26" Paikkakunta: Oulu Lisäkuvia pyydettäessä. Hintapyyntö: 1200€, ei vaihtoja. Yhteydenottotapa: Yksityisviesti
×
×
 • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.