Jump to content

allutski

Jäsen
  • Viestit

    11
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    rauma

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Merkki: Focus Malli: Sam 1.0 Lyhyt kuvaus: 27.5” M-runko Rungon koko: M Kuvaus: XX1 Vaihteisto Guide jarrut Monarch 160 takaiskari Pike 160 Etuhaarukka Magped magneettiset ”Klipsi” polkimet Hyvässä kunnossa, vaihtaja säädetty päin mäntyä mutta toimii, ei siis vääntynyt. Jousituksen laakerit voisi kyllä vaihtaa, tilasinkin joskus mutta väärän kokoisena. Intissä tällä hetkellä eli aika vähän tiukilla mutta laita viestiä jos kiinnostuit. Voin koittaa kertoa lisää, toki en hetkeen ole pyörään koskenut niin en muista aivan kaikkea. Hae pois! Hinta: 1600€ Paikkakunta: Rauma Maakunta: Satakunta Yhteystiedot: +3580500123437 (laita viestiä) [email protected]
  2. Moikka, ei vaihto maastopyörään kiinnostaisi? M-Runko täysjousto, Focus Sam XX1 Vaihteistolla ja Guide jarruilla
  3. 1800€ Pistän sen reverbin mukaan mutta siin o vaa se että pitää pistää kiinni
  4. Ei voi mitää Sano jos muuten joku sun tuttu voi vaihtaa johonkin 53/56 maantie/gravelpyörään. Kiinnostus on vähän kadonnu endurosta ja kun omistan myös haibiken ni tää jää vähä toiseks.
  5. Moikka, suostuisitko vaihtamaan focus sam 1.0 vuodelta 2014? Tottakai pyörää on uusittu lähiaikoina niin välirahaa pyytäisin. Pyörässä XX1 vaihteisto(paitsi pakka) Pike, Monarch plus ja mavicin vanteet. Pitäisi keskiölaakeri vaa vaihtaa(25€). Tulis mukaan mavicin renkaat ja saint polkimet.
  6. allutski

    -

    Menetkö 500€?
  7. Onko takavanteessa murtumia tai pyörässä muita vahingon merkkejä?
  8. Jos on myynnissä vielä niin tuleeko minkäännäköisiä vanteita/renkaita mukaan 650:llä?
×
×
  • Luo uusi...