Jump to content

helkama

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. helkama

    Cyclcross MYYTY

    On vielä myynnissä ja sijaitsee Jumbon vieressä eli verokylässä. Lupasivat pyöränhuollosta tällä viikolla, mutta jonoa kuulemma on. Nyt on sesonki menossa huollossa. Hinta edelleen sama 500 euroa, sileät kumit myös tarjolla. (jos jotain kiinnostaa, niin hinnasta sovitaan erikseen kumien osalta).
  2. helkama

    Cyclcross MYYTY

    Olen 182 cm ja hyvin on mennyt, säätövaraa löytyy vielä.
  3. helkama

    Cyclcross MYYTY

    Pyörä on edelleen huollossa ja Velosportilla on kovasti jonoa huollossa. Korjaus rungon kokoon 58 eikä 56. Hinta 500 euroa, jossa ei löydy ostajaa täältä niin menee huuto nettiin.
  4. helkama

    Cyclcross MYYTY

    Myydään Marin Lombard 56 lisäjarrukahvoilla, nämä ovat mukava lisä. Vuosimalli on 2010 ja väri musta, sopii hvyin aloittelijalle ja työmatkapyöräilyyn. Pyörähuollettu joka vuosi Velosportilla, jossa se on nytkin keväthuollossa. Pyöräsijaitsee muuten Vantaalla, hinnasta voidaan neuvotella.
  5. Tarjoaisin sinulle 56 Marin Lombard, lisäjarrukahvoilla. Vuosimalli on 2010 ja se on tällä hetkellä keväthuollossa Velosportilla. Laatupyörä ja hvyin on toiminut, uskoisin pyörän olevan sinulle hyvä ratkaisu. Asun pääkaupunkiseudulla, väriltään pyörä on musta ja pyörä on aina huollettu Velosportilla eli laatuhuolto. Ota rohkeasti yhteyttä, hinnasta voidaan neuvotella.
×
×
  • Luo uusi...