Jump to content
Käytössä olevan kielen voi vaihtaa suomeksi sivuston alareunasta. ×

tonnitommi

Member
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Everything posted by tonnitommi

 1. Ikääntynyt, mutta edelleen kelpo maasturi. Ajelin tällä Nuuksiossa Endurokisan viimekesänä, ja joku kysyi onko mulla joku retro-pyörä. Otin sen kohteliaisuutena. Alkuperäistä on runko ja etuiskari. Kaikki muukin on sitten muuttunut matkan varrella. - Trek Fuel EX 18.5" alumiinirunko ja Foxin vanha keula, joka ehkä ansaitsisi huollon. Toimii kuitenkin. Takaiskari on uusittu jokunen vuosi sitten (Marzocchi), ja toimii hyvin. - Mavicin CrossOne kiekot (ehkä 4v vanhat, hyvässä kunnossa) ja parit eri renkaat mukaan. Kiekot toki 26" koska eihän muita vaihtoehtoja ollut tätä pyörää tehdessä. - KS Lev droppitolppa ~3v takaa, toimii moitteetta - Shimano XT 1x11 osasarja kokonaan uusi vuodelta 2017. Vaihteet, keskiö, ketjut, kammet, jarrut. (- Polkimet ei mukana) Vaikka fillari on nähnyt vuosien varrella elämää ja kilometrejä, siitä on myös pidetty hyvää huolta. Käytön jälkiä toki on, mutta kaikki toimii hienosti, ja uusien osien myötä elinkaarta on hyvin vielä jäljellä. Hinta 590€ Testiajot Leppävaarassa Espoossa. Yhteys whatsapp 040 523 5023.
 2. Uudelleen myyntiin erilaisella konfiguraatiolla!
 3. Vuosia ja kilometrejä nähnyt Elite Chrono Mag traineri. 5 portainen vastuksensäätö, ja ainakin tähän saakka on toiminut vielä kelvollisesti. Mukana korotuspala eturenkaalle, pikalinkku sekä maantiepyörälle uudehko trainerirengas. Nouto Leppävaarasta. Ei postitusta. 30€. Yhteys whatsapp 040 523 5023 / tommi.
 4. Nyt lähtee aika pirun halvalla. Hirvee hinku ostaa uus maastopyörä.
 5. Unelmapyörä uuteen kotiin jossa se saa rakkautta ja kilometrejä. Fillari on kasattu Shiv -rungosta (S koko) ja kelpo osista vuonna 2015-2016 ja sillä on ajettu muutama tri kisa, sekä jonkin verran (=liian vähän) treeniä maantiellä ja turbolla. Pyörässä sekä ohjaamossa on törkyisen hyvin säätövaraa, ja kaikki nippelit ja palikat on tallella jotta saat tästä juuri sun unelmapelin ja ajat paranee ihan itsestään. Mukana on juomapussi rungon sisään (ja pitkään mietitty tapa pitää se letku myös paikallaan ajossa) sekä Fuelcell palikka rungon keskellä johon menee eväitä ja korjaustarvikkeita. Tosiostajalle pirun hyvä teline satulan taakse, mutta pullotelineet taitaa olla jo otettu muuhun käyttöön. Runko/haarukka: Shiv Pro OSBB Tri Ohjaamo: Tririg Alpha X + Gamma extensions (jossa mukana pulloteline käsien väliin, sekä Garmin mount ja di2 kaapelit menee todella nätisti) Osasarja: Ultegra Di2 11spd Jarrut: Tririg Alpha X aerojarrut jotka jopa jarruttaa, toisin kuin monet vastaavat. Mukaan myös Spessun alkuperäiset, olisko olleet TRPt. Kammet/rattaat: Rotor 3D - noQ rattaat Voimamittari: Power2max Kiekot: Zipp 404 + 808 Firecrest avokiekot, Bontrager R4 renkaat (ihan uudet) Polkimet: Ultergra Satula: Profile Design Tri Stryke Hintapyyntö: 5900€ 5500€ 4900€ 4500€ Paikkakunta (lisää myös otsikkoon): Espoo/Leppävaara tai lähialue Yhteydenottotapa: 0405235023
 6. Tiputtelin hintaa. Nyt rullat valmiiksi ensi talveksi. Ja kyllä ne sateetkin taas tulee!
 7. Kuvaus: Vähällä käytöllä eli siis hyvässä kunnossa olevat Tacxin rullat. Hintapyyntö: 100€ 80€ Paikkakunta: Espoo/Leppävaara tai Helsinki/Kamppi (vain nouto) Yhteydenottotapa: Whatsapp 0405235023 tai yv
 8. Myynnissä kahden lapsen Thule Chariot Cheetah kärryt, hyvässä kunnossa! Mukana pienet pyörät rattailukäyttöön, sekä pyöräaisa ja pikakiinnike pikalinkkunapaan. 2v vanha. Tässä mallissa on läpän peittävä sadesuoja vakiona. Heijastimet kaikki paikallaan. Huomiolipun varsi ainakin löytyy, mutta vaatii uuden lipun askartelun. 280€, ja nouto Espoo/Leppävaara, tai voin tuoda myös mukanani keskustaan Kamppiin. Yhteys yv.
 9. Nyt olis tarve vähentää pyörien määrää, joten ei vaihtoa tällä kertaa....
 10. Ihan liian vähäisessä ajossa oleva loistokuntoinen Vigorelli (Vigorosa). Runko on kokoa S. Tästä suoraan ajoon... Messissä mm Columbus ohjainlaakeri, Ritchey 120mm stemmi (löytyy myös vaihtoehtoja), PlanetX Strada tanko, joku kiinakuitu satulatolppa, Flite Ti satula, Genetic Tibia kammet 165mm. Kiekot on Velobian kasaamat Halo/Mavic Open Pro. Niitä on käytetty jarrupyörällä joten ei ihan iskemättömät. Renkaat Conti GP4000s, takana sekä EAI että Dura-Ace rattaat ja 2x Dura-Ace lukkorengas. Kuvan Shimano 105 polkimet saa mukana halutessaan. 650€ Yhteys YVllä, ja fillari hypisteltävissä Espoossa Leppävaaran lähellä. Sopivina päivinä voin myös tulla Velolle sen kanssa. Laitoin pyörän osiksi ja myyn rungon erikseen 420€. http://www.yksivaihde.net/site/foorumi/topic.php?id=21338
 11. Spot Rallye CX (54cm) vuodelta 2015. Nykyinen setuppi poikkeaa hieman kuvista. Kaunis alumiinirunko, hiilarihaarukka, vaijerivedot rungon sisällä sekä yksivaihde että monivaihdesetuppia varten. Hyväkuntoinen! Avid BB7 mekaaniset levyjarrut. Stan's Grail kiekot (tubelessina nyt) ja uudet Bontragerin krossirenkaat. Alumiiniset putkiosat, mm. Tohmsonin tolppa ja legendaarinen Flite Ti satula. Polkimet ei tule mukana. Pyörä on nyt monivaihdesetupissa kuvista poiketen, eli hankin tähän viime kesänä uudet SRAM Rival kamat: vaihde/jarruvivut, takavaihtajan ja pakan sekä Shimano 105 kammet. Nyt kelpaa siis vaikka krossikisailla. Hinta 1490€. 1290€ Yhteys whatsapp 040 523 5023, pyörä kokeiltavana Espoon Leppävaaran lähellä.
 12. Kiertoon joutaa kiinan tuliaisista kasattu maantiepyörä. Runko: about 2,5v vanha ostettu kiinanreissulla, 54cm kokoinen (olen 177cm, toimii hyvin). Ajettu ehkä 5000km ja hyvässä kunnossa. Pientä hiertymää lakkapinnassa, mutta ei mitään radikaalia. Näistähän liikkuu tarinoita että eivät kestä, mutta tässä on nyt sisäänajo tehty ja mitään ongelmia ei ole ilmennyt, vaikka ihan tosikäytössä on ollut. Ohjainputki on sahattu lähestulkoon slam that stem -henkiseksi. Taitaa olla nyt 5mm pala stemmin alla. Eli siellä osastolla nostovaraa ei ole. Kiekot: ovat ihkauudet (alle 300km), myöskin kiinahiilaria Novatekin navoilla, avokiekot contin hyväkuntoisilla gummeilla. Vaihdoin myös juuri jarruihin Swisstopin kunnon jarrupalat. Osasarja: viime talvena vaihdettu kokonaan uusi Shimano 105 sarja (11spd) ja kaikki vaijerit, ajettu alle 500km. Dura-Ace ketjut. Muut rojut: alumiinia ohjainosastolla (3T ja Ritchey), ja SLK hiilaritolppa. Spessu Avatar satula. Masiina painaa 7,4kg polkimilla. Kuvan maastospedupolkimet saa mukaan jos haluaa, mutta laitoin ne lähinnä kiinni että voi koeajaa. Koeajot Leppävaarassa. Hinta 700€. Yhteys yyveellä.
 13. Shivistä irroitettu aerotanko. Alumiinia ja mukana 3T alu aeroputket. Säätelyyn löytyy tarvittavat pultti/spacer sarjat. Basebarin vaijeriaukkoja on laajennettu niin että niistä mahtuu tulemaan jarruvaijereiden lisäksi myös Di2 piuhat. Mukaan saa halutessaan tuon mustan perusstemmin. Todella vähän käytetty, olisikohan ollut pyörässä alle puoli vuotta. Katseltavissa ja noudettavissa Leppävaarasta Espoosta. Hintaa 70€. Yhteys YV:llä.
 14. Käyttämätön kampisetti, Praxis Turn Zayante M30 52/36 rattailla. Mukana myös käyttämätön Praxis M30 keskiölaakeri (68mm BB30) sekä sen asentamiseen tarvittavat työkalut. M30 kiristyy kierteillä, joten laakeria ei tarvi prässätä runkoon. Hintaa paketille 90€. Hypisteltävissä/noudettavissa Espoossa Leppävaaran lähellä. Yhteys yv:llä
 15. Ultegra 10-vaihteinen 6700 osasarja kokonaisuudessaan. Väri tumman harmaa. Olisikohan nelisen vuotta käytetty, kaikki osat edelleen toimintakunnossa, mutta toki käytön jäljet näkyy. Mukana seuraavaa: Kammet compact rattailla 172,5mm Keskiölaakeri BSA (~2v vanha) Ketjut (taitaa olla KMCn ketjut, ~2v vanhat) Takapakka 11-28 (~2v vanha) Takavaihtaja (lyhyt varsi) Etuvaihtaja (clamp, 34,9mm) Jarrut, paloissa vielä elämää jäljellä Jarru/vaihdevivut Koko paketilla hintaa 90€. En myy osissa. Hypisteltävissä/noudettavissa Espoossa Leppävaaran lähellä. Yhteys yv:llä.
 16. Dura-Ace C24 clincher kiekot halvalla. Onhan näillä ajettu jo aika paljon... Jarrupinnat aika runnellut, ja laakerit kaipaisi huoltoa. Kannattaa varmaan suoristaakin. En ehkä vuoristoon enää näillä lähtisi jos tietää että paljon pitää jarrutella, mutta kevyet kiekot kotimaan ajeluun. Mukaan vannenauhat ja jotkut random pikalinkut, ei siis Dura-Acen omia. HUOM: Näihin kiekkoihin ei saa 11-lehtistä takapakkaa, eikä vapaaratasta voi edes vaihtaa sellaiseksi. Hintaa kiekkoparille 50€. En myy erikseen etu/taka kiekkoa vaan pakettina. Hypisteltävissä/noudettavissa Espoossa Leppävaaran lähellä. Yhteys yv:llä.
 17. Praxisworks Turn Zayante M30 standard 172,5mm -kampisetti rattaineen ja Praxiksen M30 (BB30 sopiva) keskiö, sekä työkalut. 250€ 200€ koko setti. Nyt lähtee halvalla laatukamaa. Nämä siis: http://www.bike24.com/1.php?content=8;navigation=1;search=turn+za;menu=1000%2C4%2C29;product=124917 http://www.bike24.com/1.php?content=8;navigation=1;search=praxis+m30;menu=1000%2C4%2C23;product=125045 http://www.bike24.com/1.php?content=8;navigation=1;search=praxis+m30;menu=1000%2C185%2C191;product=124966 Kama löytyy Espoosta Leppävaaran läheltä. Toimitus onnistuu tässä lähinurkilla. En postita. Yhteys yyveellä.
 18. Planet X Pro Carbon 50/82 kiekkosetti sekä aerohiilarituubiharrastajan aloituspakkaus. Suoraan ajoon ilman säätöä. MYYTY
×
×
 • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.