Jump to content

MJV

Jäsen
  • Viestit

    13
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    100%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Espoo

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Merkki: Orange Malli: 224 Evolution Lyhyt kuvaus: Downhill 26" Rungon koko: 15 (S) Kuvaus: Liian vähän aikaa ja liikaa fillareita, joten tästä aktiivisemmalle käskijälle täysin läpikäymäni DH-pyörä. Ollut minulla viitisen vuotta kevyellä käytöllä. Ohessa speksejä: -Runkokoko 15, eli se pienempi. Tässähän takaiskari säätyy rungon kiskolla ja käy varmasti kuskeille välillä 150-170cm, vaikkakin säätö muuttaa samalla hieman fillarin geometriaa jyrkemmäksi tai loivemmaksi. Rungon kunto hyvä, normaalia pientä kulumaa eikä lommoja. Alusta ~200mm joustolla: -Fox DHX 5.0 takaiskari. Teräsjousi ja ilmapuoli lisäksi. -Rockshox Boxxer coil, 35mm putkilla. -Molemmilla ajettu huollon jälkeen muutamia tunteja, keulan stefat tehty ja takaiskarista tiiviisteet. Vaihteet, voimansiirto ja jarrut: -Avid code jarrut, neljämäntäiset loistavilla kahvasäädöillä. Levyt 203mm ja palat sintteriä. Ajettu muutaman kerran, työkalupakista saattaa löytyä varapalat mukaan. -Shimano Deore XT vaihteet (9) -Vähän pienempi chainring ja Sramin vähän isompi kasetti ketjuineen, eli tällä voi tarvittaessa myös polkea Freeride-siirtymiä. Kunto uudehko. -Truvativ Howitzer bottom bracket, uudehko. Vanteet ja renkaat: -Kiekot suorat alumiiniset. -Uudenveroiset Schwalbe Magic Maryt bikepark-rungolla. (Sisurit paikallaan) Muuta palikkaa: -Kingin ohjainlaakeri. -Gamut:in bash guard. -Cannondale istuintolppa, pituudessa varoja nostaa. -Kuvan säädettävä stemmi. -Stonga mallia leveä, ~800mm. -Kuvan flättipolkimet mukaan. Tämä ei tarvitse hetkeen kuin ajoa. Sijaitsee Espoossa ja ensisijaisesti nouto. Matkahuollolla vain ennakkomaksua vastaan. Tarvittaessa jeesataan ostajaa mm.iskarin ja ajoasennon säädössä kuskin mukaan. Hinta: 830e Paikkakunta: Espoo Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Yksityisviestillä yhteystiedot, nopein vie.
  2. MJV

    Sidi Diablo Goretex SPD, koko 40

    Vielä myynnissä
  3. Hienokuntoinen rokkarin revelation kovempaankin rynkytykseen. Liukuputket kuvien mukaisesti poikkeuksellisen hyvät. Juuri avattu ja huollettu, ei vuoda mitään. Dual air malli, positiivinen ja negatiivinen ilmakammio erikseen säädettävissä. Joustomatkan säätö toimii jouhevasti kuten kaikki muukin tässä. Suoralla kaulaputkella, jota jäljellä 21cm. Akseli jykevä 20mm. Mahdollisuus Poploc remoteen, mukana tulee remote jonka muovikahva rikki. Hintapyyntö: 120e+postit Paikkakunta: Espoo Yhteydenottotapa: YV tai yhteystiedot alle
  4. MJV

    Sidi Diablo Goretex SPD, koko 40

    Nostoja, syksyn sateet tulee ja näillä pysyy jalat kuivana.
  5. Hyväkuntoiset ja toimivat jarrut. Letkut ovat pitkät, olleet pitkäjoustoisessa AM pyörässä. Kuvan 160 levyt mukaan. Hintapyyntö: 55+pk Paikkakunta: Espoo Yhteydenottotapa: YV tai yhteystiedot alle
  6. Todella hyvin varusteltu ja pidetty Komodo polulle ja parkkiin tai dirttiin. Fox Float 32 100mm ilmakeula, tänä kesänä täyshuollettu. Jarrut Shimanon tehokkaat hydrauliset. Vaihteisto Sram X4 Sopii monen kokoiselle kuskille, tällä on nautinnollisesti ajaneet 160-180cm kuskit. Pyörä on nimittäin todella hauska, sen ansiosta itse innostuin ajamaan enemmän. Ei ajettu dirttiä ainakaan vielä. Myynnissä koska kaluston määrä paisunut niin paljon. Rungon koko: 16/M Rengaskoko: 26 Paikkakunta: Espoo Hintapyyntö: 280 Yhteydenottotapa: YV tai yhteystiedot alle
  7. MJV

    Sidi Diablo Goretex SPD, koko 40

    Nostoja, pesin pölyt pois ja laitoin paremmat kuvat. Huomautan samalla että ovat myynnissä myös muualla, vieläpä maailmanlaajuisella kauppapaikalla. Saattaa siis poistua täältä vilkkaasti.
  8. Myynnissä loistokuntoinen 100mm joustava coilikeula etälukituksella. Ajettu todella vähän ja kunto sen mukainen, hyvä ja halpa päivitys perusmaasturiin, toiminta melkeinpä yllätti odotukset, säätöjäkin on ihan hyvin. Kaulaputki 1 1/8 suora, jota jäljellä reilu 19 cm. Akseli normaali 9mm QR. Axle to crown 52cm. Hintapyyntö valmiiksi tingitty 50e Paikkakunta: Espoo Yhteydenottotapa: YV tai yhteystiedot alle. Nouto Espoosta, saattaa kulkeutua pk-seudulle tarvittaessa. Toimitus onnistuu ennakkomaksua vastaan.
  9. 2017 syksyllä ostetut, muutaman kerran ajetut kengät. Nämä ovat 100% vedenpitävät ja erittäin kestävät. Olen pessyt ne aina letkulla ajon jälkeen ja tippaakaan ei tule läpi. Pitäisin nämä itselläni, ellen olisi siirtynyt tänä kesänä takaisin flätteihin. Kuvan klossit voidaan antaa mukaan Koko (lisää myös otsikkoon): 40 Hintapyyntö: 100e Paikkakunta: Espoo Yhteydenottotapa: Yv tai yhteystiedot alle.
  10. Erittäin hyväkuntoinen ja vähän ajettu, ei ole ollut dirttikäytössä. Suoralla 1 1/8 kaulaputkella, 9mm läpiakselilla. Jousto perinteinen 100mm. Kaulaputkea jäljellä 19cm Hintapyyntö: 85e Paikkakunta: Espoo Yhteydenottotapa: Yv Nouto tai rahat tilille ja paketti postiin. Saattaisi kulkea lähialueillekin.
  11. Kuvaus: Ajettu mutta erittäin hyvin huollettu DH-keula, tästä halvalla triplakruunupäivitys jollekin. Hiljattain uusittu kaikki sisuskalujen tiivisteet, stefat ja öljyt. Ajamaton ja kallis Maxle juuri laitettu. 32mm liukuputkilla ja headtuben pituus 17cm. Käytön jälkeä on ja liukuputkessa pientä tyypillistä pinnoitteen kulumaa havaittavissa joka ei vaikuta toimintaan mitenkään, reboundin säätönuppi jäänyt jonnekin kiveen mutta nupin "kuusiokoloavain" paikallaan (varaosana 15e). Kaikki pelaa ja haarukka toimii hyvin, mitään vuotoja ei ole. Medium coili ja jokunen säätöprikka paikallaan. En tingi, jää sitten varakeulaksi mieluummin. Hintapyyntö: 120 € Paikkakunta: Espoo Postitus onnistuu ennakkomaksulla. Yhteydenottotapa: YV:llä vaihtuu yhteystiedot, tai postaa tähän alle.
×
×
  • Luo uusi...