Jump to content

Miguellaine

Member
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  N/A

Lisätiedot

 • Location:
  Hyvinkää

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Merkki: Zyxel Malli: VDSL2 VMG3625-T20A Lyhyt kuvaus: Wlan - reititin Kuvaus: https://www.tori.fi/vi/65354063.html Hinta: 50€, sisältää postikulut Paikkakunta: Hyvinkää Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Mikko Laine 0504107477
 2. Miguellaine

  Meni jo

  Kuvaus: meni jo Hintapyyntö Paikkakunta Yhteydenottotapa:
 3. Kuvaus: myyty Rungon koko (lisää myös otsikkoon): Hintapyyntö: Paikkakunta (lisää myös otsikkoon): Yhteydenottotapa:
 4. Myyty Rungon koko (lisää myös otsikkoon): Rengaskoko (lisää myös otsikkoon): Paikkakunta (lisää myös otsikkoon): Hintapyyntö: Yhteydenottotapa:
 5. Kuvaus: https://www.canyon.com/fi-fi/urban-bikes/commuter-bikes/commuter/commuter-3.0/1953.html Rungon koko (lisää myös otsikkoon): S Hintapyyntö: Paikkakunta (lisää myös otsikkoon) Yhteydenottotapa:
 6. Kuvaus: Keväällä 2019 ostettu monipuolinen ja mukava pyörä. Rungon koko (lisää myös otsikkoon): S Hintapyyntö Paikkakunta (lisää myös otsikkoon): Yhteydenottotapa:
 7. Kuvaus: Uuden karheat läskikumit. Ajettu alle 200 km. Olleet litkuilla, joten hieman jäämiä on. Myydään mieluiten parina jolloin hinta on 150€. Yksittäin 80€. Kuvat ovat hiukan surkeat mutta voin lähettää parempia jos kiinnostaa. Voin lähettää postikuluja vastaan. Hintapyyntö: 150€ + mahdolliset postikulut Paikkakunta: Hyvinkää Yhteydenottotapa: yv tai o5o41o7477
 8. Myyty Rungon koko (lisää myös otsikkoon): M Hintapyyntö: Paikkakunta (lisää myös otsikkoon): Yhteydenottotapa:
 9. Kuvaus: Takaisin myyntiin ostajan kadottua kyberavaruuteen... Viikon käytetty loisto puhelin. Uutena laitettu panssarilasi jossa ei ole minkäänlaisia käytön jälkiä. Myös läpinäkyvä ohut tpu-suojakuori ollut alusta alkaen. Olisin pitänyt itselläni mutta tarvitsen työssäni 100% vedenpitävän puhelimen jollainen tämä ei ole. Ostettu heinäkuun alussa ja takuu on voimassa. Hintapyyntö: Paikkakunta: Yhteydenottotapa:
 10. Kuvaus: Erinomaisessa kunnossa oleva 20 tuumainen lasten pyörä. Juuri vaihdettu vaihteensiirtäjä liipaisin malliseksi kiertovaihtajan tilalle. On paljon kevyempi käyttää. Samalla vaihdettu uudet gripit. Hintapyyntö: Paikkakunta (lisää myös otsikkoon): Hyvinkää Yhteydenottotapa:
×
×
 • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.