Jump to content

LahenErikoinen

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Lahti

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Pyörä on myyty Lahteen. Onnea etsintään ja kevyitä kampia kesäksi
  2. Moi. Mitoitus taitaa olla 105-140 cm lapselle. Meidän poika on 137 cm ja siirryttiin nyt isompaan. en ollut kuljetusta miettinyt. Täytyy asiaa selvitellä ja eiköhän täältä asiaan vihkiytyneiltä neuvoja saa. Luulisi onnistuvan kohtuullisen helposti.
  3. Kuvaus: 2018 vuosimallin erittäin kevyt ja helppokäyttöinen lasten 20 maastopyörä. Alumiinirunko on erittäin hyvässä kunnossa. Shimanon 8-vaihteinen grippivaihteisto. RST:n herkkä ja toimiva joustokeula. Tästä erittäin kova peli koulumatkoille tai kovempaankin rälläämiseen Hintapyyntö: 200€ Paikkakunta (lisää myös otsikkoon): Lahti Yhteydenottotapa: viesti tämän kautta tai puhelimitse (0405161828/Ville)
  4. Myydään otsikon ja kuvien mukainen pyörä. Huollettu säännöllisesti liikkeissä ja Lahtelaisilla harrastajilla. Rungon koko: M Rengaskoko: 26 Paikkakunta: Lahti Hintapyyntö: 400 € Yhteydenottotapa: YV, sähköposti ville.nikkila(at)gmail.com tai tekstiviesti nollaneljänolla5161828
  5. Up. Pitäisi saada muuton tieltä pois..
  6. Nätti ja näppärä Tunturin naistenpyörä. 28" 7-vaihdetta Etukori Hintapyyntö: 190 € Paikkakunta: Lahen seutu Yhteydenottotapa: YV tai tekstiviesti nolla neljä nolla 5161828
  7. Myydään hento ja hellämielinen Cannondale M300. Vaikka kapistuksella on ikää jo 22 vuotta, on runko edelleen terhakkaassa kunnossa. Muista osista onkin sitten turha speksailla mitään. Jonkun erikoisen stemmin + adapterin olen tuohon joskus tuupannut, mutta orkkiksetkin löytyy. Jos talvipyöräilyä haluaisi tällä harrastaa, lähtee mukaan nastarenkaat. Pyörä majailee lämpöisesti sisätiloissa Lahen alueella. Runkokoko ilmeisesti 20" (mittailin (hiukan epävarmasti), että vaakaputki olisi 57 cm ja pystyputki 53 cm) Hintapyyntö: 70 € (Ihan hatusta heitettynä, tarjoa) Yhteydenottotapa: YV tai tekstiviesti nolla neljä nolla 5161828 (Edit: päivitin hinnan)
×
×
  • Luo uusi...