Jump to content

Lispet

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%
  1. Runkokoko on tosiaan tuo 50cm ja itse olen 163cm pitkä ja on sopiva minulle, mutta menee toki pidemmällekin kaverille. Mitä mittoja tarvitset vai onko kysymys enää aiheellinen? Jostain syystä ei ole tullut uusimmista viesteistä ilmoitusta s-postiin. :/ Lisäyksenä vielä, että linkin takana on oikean pyörän kuva, mutta tekniset tiedot ovat uudemman mallin. Myytävässä pyörässä on Shimano Tiagran vaihteisto ja Soran vaihdevivut.
  2. Tämä on edelleen kaupan, joten nyt kesän fillariretkelle hyvä pyörä alle.
  3. Levyjarrut on uudemmassa Toscanassa, mutta tässä ei. :/
  4. Pahoittelut, että en ole kaikille kiinnostuneille ehtinyt vastaamaan. Osa ostajaehdokkaista oli jo ehtinyt pyörän hankkia, mutta jos joku on vielä ilman, tämä pyörä odottaa edelleen uutta onnellista omistajaansa.
  5. Pyörästä ei ole valitettavasti kuvia saatavilla ainakaan tällä hetkellä. Myynti jatkuu toukokuun puolella, joten pahoittelut, että en välttämättä pääse ennen sitä viesteihin vastailemaan.
  6. Ajokilometrit jäänee alle 400, tarkkaan en tiedä, koska mittari on vaihtunut matkan varrella, mutta paljoa ei ole ajettu. Itse olen 163cm pitkä, mutta menee n. 170cm asti varsin hyvin. Optimaalinen tälle koolle kuulemma on 165-170cm. Kuvia ei juuri ole, mutta voin toki niitä ottaa ja laittaa s-postilla. Linkin takana oleva pyörä on kuitenkin samanlainen, mutta ilman varusteita.
  7. Myydään vähän käytetty, toissa kesänä ostettu Marin Toscana cyclocross. On erittäin hyvässä kunnossa ja täysin varusteltu myös retkipyöräkäyttöön: lokarit ja tavarateline on (saa toki helposti irti, jos ei miellytä). Lisäjarrukahvat ja käännettävät lukkopolkimet lisätty oston yhteydessä. Ovh varusteineen varmaankin lähemmäs 1400e, hintapyyntö nyt 900e. Vastaavan kuva ja tekniset tiedot alla olevassa osoitteessa.
×
×
  • Luo uusi...