Jump to content

mijura

Jäsen
  • Viestit

    19
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Käyttäjän mijura kaikki viestit

  1. Myydään ilmoittautumislippu Tour de Helsinkiin 31.8.2014, jossa matkana 140 km. Huom! Viimeinen ilmoittautumispäivä 20.8. Hinta 50 € Yhteydenotot: [email protected]
  2. Kuvaus: Giant Anthem 29 vm. 2012 kaipaa hissitolppaa. Paikkakunta: Turku Yhteydenottotapa: Laita privaattiviestiä tai vastaa tänne.
  3. Moikka, Harkitsetko takavaihtajan ja pakan myyntiä erikseen? Emännän Triathlon-kisat kaipaisivat uutta vaihdetta. Ei sentään, hänellä on kisapyörään eksynyt XT sarjan maasto osaa taakse. Eli se tarvitsis korvaajan.
  4. mijura

    Myyty

    Emäntä olikin jo yhteyksissä, sovitaan koska tavataan viel niin homma bueno.
  5. Oliko setti hyppäämätön uusilla ketjuilla, vai meneekö polvien tankoon hakkaamiseksi? Ajatus on asentaa työmatka / kaupunkipyörään, jossa vanhan setin rattaat niin huonossa kunnossa että ei voi polkea kunnolla kuin tietyillä hyvin valituilla kombinaatioilla.
  6. Korjaatko linkit niin näkee mistä on kysymys?
  7. Varsinaisilla pääsiäis ostoksilla. Sopisiko 50€ plus postit Turkuun? Anthem X 29 ssä on pitkä XT nyt ja oon ajatellut kokeilla tuota jäykäksi menevää vipumallia.
  8. mijura

    *MYYTY*GT SERIES 2

    Onko paljon vuosia takana rungolla? Tästä Turusta voisi tulla katsomaan Pääsiäisen jälkeen tosin, miten Maanantaina ohjelmaa?
  9. Pyörä on ilmeisesti Kuopiossa? Hintapyyntö? Kyseessä illmeisesti tämä pyörä. http://www.funundsport.de/FELT-MTB-Q1020-Mountainbike-Race-Red-White-175-2012_1
  10. Moi, Pistä pari lähikuvaa renkaista. Jos kuvat on seksikkäitä voisin ne poistaa.
  11. Väri on tosiaan 31 ikäiselle miehelle todella sopimaton siinä 2013 mallissa. Mutta nuorekkoni voisi siitä jopa pitää. Eli odotellaan iltaa.
  12. Päivää, Kyseessä on siis tämä pyörä? Kerrotko mitä eroja on 2012 ja 2013 osasarjoissa jos niitä on? Tarjotaan nyt samalla 500€ aluksi näkemättä.
  13. mijura

    MYYTY!!!

    Pistätkö kuvia ja tiedot pyörästä linkkinä. janina.saarnio AT gmail.com Pituus 168cm.
  14. Hola, Mikäs myymään sai? Onko ne suorat? Onko pinnat ehjät ja kireellä?
  15. mijura

    Myyty!

    Emännälle voisin harkita päivitystä polkimiin. Hänellä on Shimanon maastoklossit ja kengät kilpapyörässä. Miksi myyt?
  16. Olen toista samanmoista pyörää täältä miettinytkin. Tarkoitus multisporteissa ajella, eli en täpäriä itse siihen tarvitse. Mikäs olisi sellainen hinta, että lähtisin liikkeelle Turusta?
  17. mijura

    MYYTY !!

    Hetken mielijohteesta, Olisikohan tuo toimiva multisport kisoissa? (20-30 km pyöräilyä vaihtelevissa maastoissa suurin osa hiekkaa ja teitä, osa polkuja, joen ylityksiä jne) Lukittava haarukka? Ainiin 19" on vissiin ok koko kun olen 175cm.
×
×
  • Luo uusi...