Jump to content

Leinikka82

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    helsinki

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Tarkistetaan hintaan että saadaan joulukuuselle tilaa olohuoneeseen 500€
  2. Kuvaus: Rungon koko (lisää myös otsikkoon): 50 Hintapyyntö: 590 Paikkakunta (lisää myös otsikkoon): Helsinki Myydään vähäisen käytön takia Bianchin maantiepyörä. Siisti ja toimiva pyörä. Jotain käytön jälkiä löytyy. Runko alumiinia. Etu/taka haarukka hiilikuitua. Shimanon 105 osasarjalla. Shimanon R500 kiekot contin grandsport race kumeilla. Sellen italia gel satula hiilikuitu tolpalla.
  3. Työmatka käytöstä loistava Feltin 65x cyclocrossi. Runko alumiinia, Etu-haarukka ja satula putki hiilikuitua. Osasarjana Sram apex/rival. Levyjarrut( palat alkavat olla vaihdon tarpeessa) kiekot: Felt FxR3 ostokuitit ja ohjekirja löytyy. Rungon koko (lisää myös otsikkoon): 57 Hintapyyntö: 650 Paikkakunta (lisää myös otsikkoon): Helsinki Kuvia voin laittaa vaikka sähköpostilla Kunhan huomenna pääsen kotia.
  4. Kuvaus: myydään siisti ja hyväkuntoinen focus izalco tria. 105 jarrut ja etu-vaihtaja, ultegra taka-vaihtaja, visionin ohjaamo, jarrulahvat ja vaihdevivut. kiekot Vision Trimax pro. satula selle italia iron. vaihdossa voi tarjota halpaa cyclocrossia. kuvan satulalaukku, polkimet ja juomapullotelinen ei kuulu kauppaan. Hintapyyntö: 1100 Paikkakunta (lisää myös otsikkoon): Helsinki
×
×
  • Luo uusi...