Jump to content

ituvirtanen

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Helsinki

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Merkki: Focus Malli: Black Forest 29R Lyhyt kuvaus: jäykkäperä 29" Rungon koko: S Kuvaus: Kohtuullisesti kaupunkipyörityksessä käytetty maasturi hydraulisilla levyjarruilla. Myyn, koska jäi pojalle pieneksi. Hinta: 400 € Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: [email protected] 050 64946
  2. Alustavasti myyty. Varattu ensi viikon keskiviikkoon.
  3. Nyt sattuu mutta kokeillaan kepillä jäätä; Rakensin vajaat kymmenen vuotta sitten itselleni mustan, kevyen (punnittu 6.6 kg pedaaleilla) kuitutykin punaisen italialaisen teräspyörän (Basso Viper) jälkeen. Jouduin kuitenkin kirurgin puukon alle viitisen vuotta sitten (vanhoja pyörävammoja) ja sain ajokieltoa määräämättömän ajan. Nyt nurkkia pitää siivota ja harkitsen tämän poistoa. Pyörällä on ajettu "auringonpaisteessa sunnuntaina" eli siististi ilman kaatumisia. Ei kisattu. 58 cm (c-t), täyskuiturunko ja -haarukka, kiekot (1397 g) tunen navoilla ja linkuilla, tanko Schmolke, vaijerit nokon, keskiö ja akseli Campagnolo Record kuitu, kahvat ja vaihtajat Campa Chorus... 2 200 € / tarjous. Pyörä on Hakaniemessä Helsingissä. n0lviis nolkuus 4947 tai nimimerkille spostia geemailiin.
  4. Kaiken nähnyt entinen harjoituskilpuri ajettu tarkoituksella ulkoisesti rumaan kuntoon varkaita vastaan. Tekniikka toimii hyvin (purin ja kasasin keskiön viime kesänä) ja härveli on roisi mutta hyvin toimiva. Raami on 59 (c-c) ja noin 1980-luvun puolivälin tienoilta. Ollut Tunturin leimoissa, kun Tunalla oli vielä oikeitakin kilpapyöriä. Hae kahdeksallakympillä mutta ota lyhyt takalinkku (120 mm napa) mukaan, jos aiot ajaa tuon heti pois. Siivoan nurkkia enkä löytänyt linkkua mistään. Hesassa, Hakiksessa. Soita n0lviis nol kuus 4946 tai heitä nimimerkille geemailia.
  5. Kymmenisen vuotta sitten kasaamani syklo työmatka-ajoon Giantin runkosetistä. Klassinen 1 ratas edessä ja 8 takana (vaihtaja ultraharvinainen e-g-s) mutta suoralla tangolla. Tolppa on Cane Creekin linkku eli se mukavin ja toimivin. En ole ajanut pyörällä viiteen vuoteen, kun menin hoidattamaan vanhoja pyörävammoja ja sain ajokiellon lääkäriltä. Alla ajamattomat nastat, nurkista löytyy luultavasti myös toiset renkaat alle. Pakko tyhjentää nurkkia, kun ei enää mahdu enkä aja. Raami on 57 cm (c-t) ja sopii 180 - max 190-senttiselle. 450 € / tarjous. Fillari on Helsingissä, Hakaniemessä. Soita tai lähetä spostia: ituvirtanen ja sitten ne geemailit perään tai nol viis n0l kuus 4946.
×
×
  • Luo uusi...