Jump to content

saukvema

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Espoo

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Merkki: Islabikes Malli: Beinn 20 Lyhyt kuvaus: Myydään Islabikes Beinn 20 Rungon koko: 20 Kuvaus: Joitakin käytön jälkiä rungossa, mutta ehjä ja hyvä pyörä edelleen. Tarvitsee huoltoa: ainakin vaihteiden säädön ja jarrupalojen vaihdon. Mukaan seisontatuki ja Zefal takalokasuoja. Sijaitsee Espoossa. Tämä pyörä on ajalta ennenkuin Islabikes alkoi myydä 20 tuumaisissa S ja L kokoa. Vastaa kooltaan lähinnä nykyistä L-kokoa. Hinta: €250 Paikkakunta: Espoo Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot:
  2. Kuvaus: MYYTY alunperin uutena ostettu, nyt kahdella lapsella käytössä ollut Islabikes Cnoc 16. Takarengas vaihdettu Isabikesin omaan varaosaan. Käytössä syntynyttä kulumaa (esim. naarmuja rungossa), mutta oikein hyvä pyörä edelleen. Hintapyyntö: 250 Paikkakunta: Espoo Yhteydenottotapa:
  3. MYYTY. Tämä on vielä vapaana ja kuvia lisävarusteista lisätty.
  4. MYYTY Kuvaus: Myydään Nordic Cab pyöräkärry vuodelta 2010. Kankaat ovat haalistuneet ja runko on halki toisesta yläkulmasta (meillä ei ole haitannut käyttöä ja uskoisin että saa liimattua). Muuten ehjä ja toimiva. Voi käyttää hiihtämiseen, juoksemiseen, rattaina ja pyöräkärrynä. Mukana jalakset hiihtokäyttöä varten, vetovaljaat, kahdet istuinvaljaat ja pehmusteet, LED-takavalo, juoksurengas ja käsijarru, kaksi pyörään asennettavaa kiinnikettä. Osa lisävarusteista käyttämättömiä. Ohjekirja mukana. Hintapyyntö: 300 e. Saat tarjota! Paikkakunta: Espoo Yhteydenottotapa:
  5. Kuvaus: Myydään Specialized Hotrock 12 tuumaa. Kädenpidikkeet vaihdettu. Normaalia kulumaa, mutta toimii vielä hyvin. Hintapyyntö: 50 e Paikkakunta: Espoo Yhteydenottotapa:
  6. Kuvaus: Myydään tänä keväänä ostettu Islabikes Cnoc 14. Pieniä käytön jälkiä rungossa, mutta oikein hyvä pyörä. Hintapyyntö: 250 e Paikkakunta (lisää myös otsikkoon): Espoo Yhteydenottotapa:
×
×
  • Luo uusi...