Jump to content

Hege2

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Tuusula

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Kiitoksia, sopiva kampi on löytynyt, joten ilmoitus ei ole enää ajankohtainen. Kuvaus: Ostetaan 170mm kampi hajonneen tilanne, kammessa saa olla käytön jälkiä. Alkuperäinen on shimano, mutta muutkin käy, mielellään kuitenkin väritykseltään musta Liitteenä kuva jossa alkuperäinen, mutta nelikannastaan kulunut. Paikkakunta: Lauttasaari, Helsinki (Mutta pääsen liikkumaan jos kaupat onnistuu tänään) Yhteydenottotapa:Heikki Puustjärvi Puhelin 050 462 7063 tai sähköposti [email protected] Jos tarjottavaa tai kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä!
  2. Ilmoitus ei ole enää ajankohtainen. Sopivat kammet löytyivät fillaritorin kautta
  3. Terve, haluaisin ostaa Ultegra 6750 kammet (rattaita ei tarvita). Aiemmin tietämättämyyttäni ostin uudet ultegran 6750 rattaat (50T ja 34T), kuitenkaan nämä eivät menneet vanhoihin kampiini. Joten olisin kiinnostunut ostamaan kyseiset kammet, tai vaihtoehtoisesti rattaiden puolesta loppuunajetun kampisetin, johon vaihtaisin nämä uudet rattaani. Myös jos jollain on tietoa, mistä saisi pelkät kammet, olisi tieto toki tervetullut.. Itse asun Tuusulasssa, mutta liikun säännöllisesti pääkaupunkiseudulla, toki postikin kulkee. Yhteydenotot helpointa lienee tehdä sähköpostiini [email protected] tai mikäli helpommmalta tuntuu, niin tekstiviestillä tai puhelimitse numerooni 050 462 7063 Heikki Puustjärvi
  4. Kuvaus: Ostetaan lisäjarukahvat cyclocross pyörään (esim, tälläiset: https://www.hotmotorshop.net/cat/p46761-lisajarrukahva-road-cyclocross-fi.html) merkillä ei väliä, eikä kahvojen tarvitse olla uusia. Toki jos tektrot löytyy, niin en pane pahaksi. Hintapyyntö: Neuvotiltavissa Paikkakunta: Helsinki /Lauttasaari. Liikkuminen onnistuu kyllä Yhteydenottotapa: puhelin Heikki Puustjärvi 050 462 70 63, puhelut ja tekstiviestit käyvät, olen sillälailla vapaassa rytmissä, että jos puhelin on vain päällä siihen sopii olla yhteydessä, tai sähköpostilla [email protected] Mikäli kauppoja ei tule sunnuntaina, ei näille ole tarvetta sen jälkeen. Ole rohkeasti yhteydessä! Tai vastaavasti riittää tieto mistä moiset saisi mielellään saada ostettia lauttasaaren läheltä, tai ainakin pks-seudulta, ja kuumeen kovuusdesta johtuen juuri sunnutaina EDIT: sopivat kahvat löytyi ja vielä sunnuntaina, kiitoksia kauppiaalle!
×
×
  • Luo uusi...