Jump to content

jmheino2

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Helsinki
  1. Kuvaus: Myydään lämpimässä, kuivassa ja pimeässä varastossa vuositolkulla seisseet kyynärsuojat ilmeisen tarpeettomina. Mitoitus on väljän puoleinen, itse olen 179/80, eli M-kokoinen ja minulle nämä ovat turhan väljät hyvistä säätömahdollisuuksista huolimatta. Hintapyyntö: 5€ + mahdollinen posti Paikkakunta: 00730 Helsinki Yhteydenottotapa: jmheino2 at gmail.com tai yv.
  2. Kuvaus: Nokian AWS All Weather Slick 26x2.0/50-559, 2kpl, joilla on kierretty seitsemän(?) vuotta sitten Turun saariston rengastie. Kilsoja ei siis ole takana juuri nimeksikään, mutta ikää näillä toki on, eli eivät nämä missään nimessä uudenveroiset ole. Säilytetty kuitenkin valolta suojattuna ja päällisin puolin kunto ihan ok ikään nähden. Kuvio on hassun hauska kuten kuvasta näkyy. Hintapyyntö: 10€ yhteensä kahdesta renkaasta Paikkakunta: Pohjois-Helsinki Yhteydenottotapa: What's up numeroon nolviisnol kolviiskol kolnolkuuskuus tai s-posti käyttäjätunnukseni mukaiseen gmail osoitteeseen.
  3. Kuvaus: Tahko MTB 2017 osallistumisoikeus lapsen sairastumisen takia. www.tahkomtb.fi "Osallistumisoikeuden voi siirtää (myydä) toiselle henkilölle kahdenkeskeisellä sopimuksella. Siirto tehdään itse kirjautumalla Onreg-palveluun ilmoittautumisen yhteydessä luoduilla tunnuksilla. 5.6.2017 lähtien voit muokata ilmoittautumistasi tai siirtää sen toiselle henkilölle vain 10 eur toimistomaksua vastaan (+ mahdollinen osallistumismaksujen erotus)." Hintapyyntö: 60 Yhteydenottotapa: [email protected]
×
×
  • Luo uusi...