Jump to content

Heksa

Jäsen
  • Viestit

    13
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Käyttäjän Heksa kaikki viestit

  1. Merkki: Ei marketmerkki Malli: Naiselle sopiva Lyhyt kuvaus: Hyväkuntoinen maantiepyörä KAUPPA TEHTY KIITOS TARJOUKSISTA!
  2. Mulla on Shimanon pd A515 polkimet, ilmeisesti istuvat noihin? En tunne systeemiä vielä kun on ensimmäinen maantiepyörä lukkopolkimilla.
  3. Paljonko postitus maksaa, ja pitäiskö noiden käydä kaikkiin shimanon polkimiin maantiepyörässä?
  4. Ja irtoaako nuo polkimesta helposti, lenkeilläni on pakko pysähdellä risteysten takia.
  5. Ja käykö nuo kengät aina niin, että Shimanon kenkä käy Shimanon polkimiiin? Sellaiset minulla on, en tiedä erityisspeksejä niistä kun ostin maantiepyörän käytettynä vähän lennosta.
  6. Paljonkohan postitus maksaa Suomen sisässä?
  7. ok kiitos pakan vaihto siinä varmaan on edessä sitten mutta siis rungon koko on 53 cm pystyputkesta mitattuna? minulla on mittaa 173 cm ja silloin tuo käy, jos runkokoko on noin mitattu ja kyseessä on normaalimaantiepyörä
  8. Miltä vuodelta runko on? Missä päin Helsinkiä pyörä on?
  9. Ok kiitti. Pikkuisen painavampi se on kuin toivoin, mutta ei nyt vielä suoranainen este. Sellainen on toistaiseksi etäisyys, ei ole nyt Hesassa käyntiäkään kuin vasta heinäkuun lopussa tällä tiedolla. Tekisi mieli toki kokeilla, ja joka tapauksessa kuljetus pitäisi järjestää jos ostaa meinaisi. Täytyy miettiä.
  10. Jos viitsit, oletan että paino passaa mulle mutta vanhemmassa pyörässä voi tilanne olla vähän toinen.
  11. Tuoko on muuten kunnossa vaikka ikää on? Rattaisto myös? Paljon pyörä painaa? Pyörä kiinnostaa, tuon tapaista olen hakenut - mutta asun Tampereella, joten en pääse testaamaan. Lähetys tai haku pitäisi järjestää.
×
×
  • Luo uusi...