Jump to content

Niquelme

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Helsinki

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Merkki: Orbea Malli: Vector 10 Lyhyt kuvaus: Miesten hybrid-pyörä hyvillä osilla Rungon koko: M Kuvaus: Tästä laadukas pyörä sopuhintaan! Myydään erittäin hyväkuntoinen Orbea Vector 10 hybridi pois uuden pyörän tieltä. Pyörällä on ajettu n. 1500km ja se on huollettu vuosittain pyöräliikkeessä. Vectorista löytyy: Alumiinirunko Hiilikuituhaarukka Shimano Tiagra etu- ja takavaihtajat Shimano MT2000 hydraulijarrut Runkokoko M sopii hyvin 170-180cm pitkälle ajajalle. Rungolla on elinikäinen takuu ja se on rekisteröity Orbean sivuille. Mukaan tulee nousukahvat, sekä hinnasta sovittaessa uudet Schwalbe G-One Bite Performance, 45mm kumit, muuten pyörä myydään ilman kumeja. Kysy lisää tai tee tarjous! Hinta: €800 Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: [email protected]
  2. Merkki: Insera Malli: X Cross Pro Lyhyt kuvaus: Hybridipyörä kesän rientoihin Rungon koko: 52cm Kuvaus: Myydään erinomaisesti rullaava hybridipyörä aktiiviseen lenkkeilyyn tai työmatkoille! Pyörästä on vaihdettu kesällä 2020 jarrupalat ja levyt eteen sekä taakse, joiden jälkeen niillä on ajettu n.50km. Runko vaihdettiin takuutyönä uuteen vastaavaan (ei X Cross Pro:n runkoon sillä niitä ei ollut saatavilla maahantuojalla, runko X Cross 360:stä) syksyllä 2020. Tästä löytyy kuitti. Renkaat erittäin hyvässä kunnossa. Hinnassa otettu huomioon se että sekä etu- että takarattaat ovat lähes vaihdettavia normaalin kulumisen vuoksi. Satula ja nousukahvat ovat myöskin nähneet parhaat päivänsä. Hinta: €250 Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Kiinnostuitko? Laita viestiä tai Whatsappia 0400 733 222. Kuuntelen myös perusteltuja tarjouksia jos hinta ei miellytä.
  3. Kuvaus: Myydään vähän käytetty, yhden kesän ajettu Felt QX75 hybridipyörä. Rullaa erinomaisesti, takarengas vaihdettu liikkeessä alkuperäisen solurakenteen virheen vuoksi. Huollettu Toukokuussa 2017 liikkeessä. Mukaan vakiopolkimet, pulloteline ja sarvet. Rungon koko: 55cm Hintapyyntö: 350e/tarjous Paikkakunta: Helsinki Yhteydenottotapa: sähköposti,([email protected])
×
×
  • Luo uusi...