Jump to content

PamInRaksa

Jäsen
 • Viestit

  22
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Palaute

  N/A

Tietoja käyttäjästä PamInRaksa

 • Syntymäpäivä 11. Helmikuuta

Lisätiedot

 • Paikkakunta:
  Espoo

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

362 profiilin katselua
 1. PamInRaksa

  Ns bikes suburban dirtti 26”

  Vaihatko DH pyörään ja sulta väliä?
 2. PamInRaksa

  Specialized P.3

  Otatko vaihdossa mukaan ja onnistuisko sulta välirahaa antaa jos otat vaihtoja vastaan? Ois Commencalin Supreme DH pyörä antaavä vaihos.
 3. Tästä täyshuollettu M-kokoinen Commencali uuteen kotiin. Täällä missä asun, niin ei tule niin paljon käyttöä DH pyörälle, siksi myyn pois.Täyshuollossa ilmattiin jarrut, vaihdettiin jarrupalat, säädetty vaihteisto, rasvattu kaikki laakerit (linkusto yms), kiristettiin pinnat, keulan & iskarin öljyt vaihdettiin ja myös keulan tiivisteet. Mitään vikoja ei siis ole ja kestää kovaa käyttöä vielä kaun. Pyörää suojattu iskunkestävillä teipeillä keskiöstä-headtubeen. Otan myös vaihdossa vastaan Enduro-, Freeride-, Dirtti tai Slopestyle pyörää (Väliraha tulee tapauskohtaisesti sinulta) Pyörä sijaitsee Espoossa. Tarjoukset tänne YV:nä tai sähköpostiin viestiä - kitisakpaminraksa(ät)gmail(piste)com. Jos on jotain kysyttävää pyörästä niin paa viestiä vaan tulee Hintapyyntö: 1100€ // Tarjouksia kuunnellaan OSALISTA; Runko: Commencal Supreme DH V2 (Koko: M) Keula: RockShox Boxxer RC (Huolettu) Iskari: Fox Van RC Kammet: Shimano Saint Keskiö: Shimano Saint BB88 Polkimet: Truvativ Flätit Satula: SDG Tanko: RaceFace Atlas 800MM 35MM Stemmi: RaceFace Direct Mount Gripit: Renthal Lock-On Jarrut: Hope Tech X2 Jarrulevyt: 203MM Kelluvat Takapakka: Sram (10-Speed) Takavaihtaja: Sram X9 Chain Guide: E Thirteen LS1 Vanteet: DT Swiss 26" Kumit: Maxxis High Roller 2.5 Leveet (Tubeless) Etunapa: Hadley Handmade Titaaninen (20MM) Takanapa: Hadley Handmade Titaaninen (Thru Axle, Max 17MM)
 4. @micdic Jatketaan YV:n puolella.
 5. Tästä vaihtoon täyshuolettu Commencali. Huollossa ilmattiin jarrut, vaihettiin palat, rasvattu kaikki laakerit, kiristetty pinnat ja säädetty kaikki toimivaksi. Vaihdossa kelpuutan enduro-, freeride- ja 26" dirt pyöriä(Väliraha tulee tapauskohtaisesti sinulta). Kriteereinä vaan, että S ja M kokoiset (Enduro&Freeride pyörät). Plussaa jos löytyy dropperi endurossa. Pyörä sijaitsee Espoossa. Tarjoukset tänne YV:nä tai sähköpostiin viestiä - kitisakpaminraksa(ät)gmail(piste)com. Jos on jotain kysyttävää pyörästä niin paa viestiä tulemaan vaan OSALISTA; Runko: Commencal Supreme DH V2 (Koko: M) Keula: RockShox Boxxer RC (Huolettu) Iskari: Fox Van RC Kammet: Shimano Saint Keskiö: Shimano Saint BB88 Polkimet: Truvativ Satula: SDG Tanko: RaceFace Atlas 800MM 35MM Stemmi: RaceFace Direct Mount Gripit: Renthal Lock-On Jarrut: Hope Tech X2 Jarrulevyt: 203MM Kelluvat Takapakka: Sram (10-Speed) Takavaihtaja: Sram X9 Chain Guide: E Thirteen LS1 Vanteet: DT Swiss 26" Kumit: Maxxis High Roller (Tubeless) Etunapa: Hadley Handmade Titaaninen (20MM) Takanapa: Hadley Handmade Titaaninen (Thru Axle, Max 17MM)
 6. PamInRaksa

  Pole Evolink 140 Koko M

  Ei oo S kokone, mutta M kokone. 2011 Commencali Espoossa Tänä keväällä tehty täyshuolto.
 7. Uudenveroinen Shimanon nestelevari taakse. Tullut pyörän mukana, mutta vaihettu heti pois toiseen. Jarrupalat täydelliset, vaatii kuitenkin vähän sisäänajoa koska näillähän ei ole jarruteltu melkeinpä ollenkaan. Tarviikun asentaa pyörään ja menoks! Kuvassa jarrupalat näyttää huonoilta, mutta lojunut kaapissa niin kerännyt vähän likaa. Voin putsaa ostajan halutessa Hintapyyntö: 25€ + Mahdolliset postikulut Paikkakunta: Espoo Yhteydenottotapa: YV tai Gmailiin viestiä vaan! kitisakpaminraksa(ät)gmail(piste)com
 8. PamInRaksa

  11kpl eri hydraulisia jarruja

  Onko formulat eteen vai taakse?
 9. PamInRaksa

  M: 120-150 mm joustava manitou stance flow

  Onko kuvia ja minkä tuumanen keula on? Paljon tommone perushuolto tulee kustantamaan?
 10. Mulla ois Espoossa myydä taakse adaperin kanssa. Eli ihan samanlainen jarru kuin kuvassa oleva
 11. PamInRaksa

  O: Hydrauliset jarrut

  Löytyy shimanon takajarru ja avid elixir joka vaatii huoltoa. Kuva on liian iso joten jatketaanko sähköpostilla jotta voin lähettää kuvan sulle?
 12. Olisi Shimanon levarii ja Tektron dracoo Jos muistan oikein niin Tektroille ainaki 160/180 levyille adapterit varastolta. Löytyy nyt niin paljon osia niin en ihan muista, jos kiinnostuit niin voin käydä tsiigaamassa.
 13. PamInRaksa

  Osabundle,tanko,jarrulevyy,sram xo

  Voin tulla kybäl noutaa jarrulevyt sitkun saan tietää käykö Avidin adapterit Tektron satuloihi vai pitääkö vähän modailla.
 14. PamInRaksa

  XTR ja SLX vaihtajia, single speed rattaita

  Pyöritkö Espoossa joskus? Olisi tarvetta projektipyörälle single speed kitti.
 15. Kuvaus: 24" Runkoiselle dirtille olisi osille tarvetta. Niin kuin otsikossa näkyy hakusessa: - 31.8MM Lyhyt vartinen stemmi - Single KIT spacereiden kanssa - BMX/Dirtin Satula (Saa olla putkikin jos hinnasta päästään sopuun) - 30-36 Hampainen eturatas - 24" Kumit eteen ja taakse (Plussaa jos olisi matalaprofiiliset eikä isot nappulat) - 24" Jäykkä keula tai joku halppis mutta toimiva jousikeula. Paikkakunta: Espoo/Tapiola Yhteydenottotapa: Viestiä tänne tai "kitisakpaminraksa@gmail.com"
×

Tärkeää tietoa

Hyväksy Käyttöehdot ja Tietosuojakäyntö.