Jump to content

PamInRaksa

Jäsen
 • Viestit

  25
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Palaute

  N/A

Tietoja käyttäjästä PamInRaksa

 • Syntymäpäivä 11. Helmikuuta

Lisätiedot

 • Paikkakunta:
  Espoo

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

554 profiilin katselua
 1. Tästä priima kunnossa oleva allmountain vailla uutta käskyttäjää! Pyörä on 2017 mallinen, mutta 2017 syksynä ja talvena vaihdettu kaikki osat paitsi vanteet ja takapakka. Kaikki kulutusosat hyvässä kunnossa ja liikkuvat osat katsottu läpi ja kestää vielä pitkään kovempaakin käyttöä! Runko: Rock Machine Blizzard 50-29. Koko M Keula: RockShox Yari 160MM Iskari: RockShox Monarch Plus RC3 Vanteet: Weinman 29" Kumit: Maxxis Minion DHR & DHF (Ei litkutettuja, sisäkumit paikoillaan) Ohjaustanko: Reverse Components 790MM 31.8MM Stemmi: Spank Spike Race 31.8MM Gripit: Bontrager Lock-On Jarrut: Shimano Saint Jarrulevyt: Shimanon 180MM Kammet: RaceFace Ride 165MM(?) Polkimet: Shimano Saint MX Flätit Eturatas: RaceFacen 34T Narrow Wide Takavaihtaja: Shimano XT Shadow+ 10SPD Takapakka: Shimanon 10 lehtiset 11-40 Ketjut: Shimanon Hissitolppa: Bontrager Dropline Satula: Reversen Mukaan saa nastat, Schwalben Ice Spike Prot eteen ja taakse. Iskaripumppu tulee mukaan niin saa säädettyä jousitukset mieluisaksi Pyörässä on nyt keulassa kaksi volume spaceriä. Lisää kuvia saa pyytämällä ja kysymykset vastaan mielelläni Vaihdossa huomioidaan pelitietokone, kännykät ja kevytmoottoripyörä. Välirahaa tulee sinulta Hintapyyntö: 1300€, tarjouksia kuunnellaan tietenkin! Sijainti: Espoo, Tapiola Yhteydenottotapa: YV, O45 6143484 tai S-Posti -> kitisakpaminraksa(ät)gmail(piste)com
 2. Tästä täyshuollettu M-kokoinen Commencali uuteen kotiin. Täällä missä asun, niin ei tule niin paljon käyttöä DH pyörälle, siksi myyn pois.Täyshuollossa ilmattiin jarrut, vaihdettiin jarrupalat, säädetty vaihteisto, rasvattu kaikki laakerit (linkusto yms), kiristettiin pinnat, keulan & iskarin öljyt vaihdettiin ja myös keulan tiivisteet. Mitään vikoja ei siis ole ja kestää kovaa käyttöä vielä kaun. Pyörää suojattu iskunkestävillä teipeillä keskiöstä-headtubeen. Otan myös vaihdossa vastaan Enduro-, Freeride-, Dirtti tai Slopestyle pyörää (Väliraha tulee tapauskohtaisesti sinulta) Pyörä sijaitsee Espoossa. Tarjoukset tänne YV:nä tai sähköpostiin viestiä - kitisakpaminraksa(ät)gmail(piste)com. Jos on jotain kysyttävää pyörästä niin paa viestiä vaan tulee Hintapyyntö: 1100€ // Tarjouksia kuunnellaan OSALISTA; Runko: Commencal Supreme DH V2 (Koko: M) Keula: RockShox Boxxer RC (Huolettu) Iskari: Fox Van RC Kammet: Shimano Saint Keskiö: Shimano Saint BB88 Polkimet: Truvativ Flätit Satula: SDG Tanko: RaceFace Atlas 800MM 35MM Stemmi: RaceFace Direct Mount Gripit: Renthal Lock-On Jarrut: Hope Tech X2 Jarrulevyt: 203MM Kelluvat Takapakka: Sram (10-Speed) Takavaihtaja: Sram X9 Chain Guide: E Thirteen LS1 Vanteet: DT Swiss 26" Kumit: Maxxis High Roller 2.5 Leveet (Tubeless) Etunapa: Hadley Handmade Titaaninen (20MM) Takanapa: Hadley Handmade Titaaninen (Thru Axle, Max 17MM)
 3. Uudenveroinen Shimanon nestelevari taakse. Tullut pyörän mukana, mutta vaihettu heti pois toiseen. Jarrupalat täydelliset, vaatii kuitenkin vähän sisäänajoa koska näillähän ei ole jarruteltu melkeinpä ollenkaan. Tarviikun asentaa pyörään ja menoks! Kuvassa jarrupalat näyttää huonoilta, mutta lojunut kaapissa niin kerännyt vähän likaa. Voin putsaa ostajan halutessa Hintapyyntö: 25€ + Mahdolliset postikulut Paikkakunta: Espoo Yhteydenottotapa: YV tai Gmailiin viestiä vaan! kitisakpaminraksa(ät)gmail(piste)com
 4. PamInRaksa

  M: 120-150 mm joustava manitou stance flow

  Onko kuvia ja minkä tuumanen keula on? Paljon tommone perushuolto tulee kustantamaan?
 5. Mulla ois Espoossa myydä taakse adaperin kanssa. Eli ihan samanlainen jarru kuin kuvassa oleva
 6. PamInRaksa

  O: Hydrauliset jarrut

  Löytyy shimanon takajarru ja avid elixir joka vaatii huoltoa. Kuva on liian iso joten jatketaanko sähköpostilla jotta voin lähettää kuvan sulle?
 7. Olisi Shimanon levarii ja Tektron dracoo Jos muistan oikein niin Tektroille ainaki 160/180 levyille adapterit varastolta. Löytyy nyt niin paljon osia niin en ihan muista, jos kiinnostuit niin voin käydä tsiigaamassa.
 8. PamInRaksa

  Osabundle,tanko,jarrulevyy,sram xo

  Voin tulla kybäl noutaa jarrulevyt sitkun saan tietää käykö Avidin adapterit Tektron satuloihi vai pitääkö vähän modailla.
 9. PamInRaksa

  XTR ja SLX vaihtajia, single speed rattaita

  Pyöritkö Espoossa joskus? Olisi tarvetta projektipyörälle single speed kitti.
 10. Kuvaus: 24" Runkoiselle dirtille olisi osille tarvetta. Niin kuin otsikossa näkyy hakusessa: - 31.8MM Lyhyt vartinen stemmi - Single KIT spacereiden kanssa - BMX/Dirtin Satula (Saa olla putkikin jos hinnasta päästään sopuun) - 30-36 Hampainen eturatas - 24" Kumit eteen ja taakse (Plussaa jos olisi matalaprofiiliset eikä isot nappulat) - 24" Jäykkä keula tai joku halppis mutta toimiva jousikeula. Paikkakunta: Espoo/Tapiola Yhteydenottotapa: Viestiä tänne tai "kitisakpaminraksa@gmail.com"
 11. PamInRaksa

  Bontrager maastotanko 750mm + RXL 100mm stemmi Espoo

  Onko tankoa vielä? Lähtiskö kympillä jos noutaisin?
×

Tärkeää tietoa

Hyväksy Käyttöehdot ja Tietosuojakäyntö.