Jump to content

System Administrator

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Helsinki

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Merkki: Frog Bikes Malli: Frog 62 Lyhyt kuvaus: lastenpyörä Rungon koko: 24 Kuvaus: Myydään Frog Bikesin oranssi Frog 62. Pyörässä on 24" renkaat ja se on valmistajan mitoituksen mukaan sopiva lapselle, jonka jalan sisämitta on 57 cm - 74 cm (karkeasti noin 8-10 vuotias), https://www.frogbikes.fi/Kids-Hybrid-Bikes-Frog-62 Pyörä on erittäin hyvässä kunnossa. Mukaan Frog-seisontatuki ja käyttämättömät lokasuojat. Vain nouto Helsingin Ruoholahdesta. Hinta: 430 € Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot:
  2. Merkki: Frog Bikes Malli: Frog 55 Lyhyt kuvaus: lastenpyörä Rungon koko: 20 Kuvaus: Myydään Frog Bikesin oranssi Frog 55. Pyörässä on 20" renkaat ja se on valmistajan mitoituksen mukaan sopiva lapselle, jonka jalan sisämitta on vähintään 55 cm (karkeasti 6-7 vuotias), https://www.frogbikes.fi/Kids-Hybrid-Bikes-Frog-55 Pyörä on erittäin hyvässä kunnossa. Mukaan käyttämättömät maastorenkaat ja lokasuojat. Vain nouto Helsingin Ruoholahdesta. Hinta: 330 € Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot:
  3. Myydään Frog Bikesin punainen Frog 48. Pyörässä on 16" renkaat ja se on valmistajan mitoituksen mukaan sopiva lapselle jonka jalan sisämitta on vähintään 48 cm (karkeasti 4-5 vuotias), https://www.frogbikes.com/lightweight-kids-bikes/first-pedal-bikes/frog48.aspx Pyörä on vuosimallia 2015 ja se on pientä kosmeettista kulumaa lukuun ottamatta erittäin hyvässä kunnossa. Mukaan maastorenkaat sisäkumeineen, ketjusuoja ja lokasuojat, kaikki käyttämättömiä. Hinta 200 e. Vain nouto Helsingin Ruoholahdesta tai keskustasta.
×
×
  • Luo uusi...