Jump to content

kaip

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Vantaa
  1. Merkki: Islabikes Malli: Beinn 24 Teal Lyhyt kuvaus: 8-vaihteinen alumiinipyörä Rungon koko: 24 Kuvaus: Myydään Islabikes Beinn 24 -polkupyörä (väri: Teal). Tämä kevyt alumiinirunkoinen 8-vaihteinen pyörä sopii lapselle tyypillisesti seitsämännestä ikävuodesta alkaen (kokotaulukko: https://www.islabikes.co.uk/pages/bike-size-chart ). Pyörässä on alkuperäislisävarusteena tukijalka, juomapulloteline ja lokasuojat. Ostimme pyörän uutena vuonna 2016 Islabikesiltä, jonka jälkeen se on ollut kahden lapsen käytössä. Pyörällä on kuitenkin ajettu vähän käyttöikäänsä nähden. Olemme säilyttäneet sitä kuivassa varastotilassa. Pyörä on hyvässä kunnossa, mutta siinä on käytön jälkiä ja sitä ei ole vuosihuollettu edellisen käyttökesän (2022) jälkeen. Pyörän voi noutaa kodistamme Vantaalta (postinumeroalue 01300) ja sen voi maksaa noudettaessa käteisellä tai MobilePaylla. Hinta: €350 Paikkakunta: Vantaa Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: [email protected], puhelin 050 522 8111.
  2. Brand: Islabikes Model: Beinn 20 Small Pink Short description: Lastenpyörä Frame size: 20" Description: Pyörä sopii lapsille tyypillisesti viidennestä ikävuodesta alkaen. Pyörä on ehkä kaunein meillä ollut Islabikes. Islabikesin pinkki väri sopii hyvin sekä tytöille että pojille. Pyörässä on esiasennetut Islabikesin lisävarustelokasuojat, Islabikesin sivuseisontatuki ja Islabikesin pulloteline. Pyörä on hyvässä kunnossa. Myymme pyörän sen käytyä pieneksi. Pyörä on ollut yhden lapsen käytössä ja olemme säilyttäneet sitä kuivassa varastotilassa. Ostimme pyörän uutena suoraan Islabikesiltä keväällä 2017 tyttärellemme, joka on käyttänyt pyörää kesällä 2017, 2018 ja 2019. Pyörälle on tehty vuosihuolto keväällä 2018 ja 2019 JEP Sport Service Ky:ssä. Maksu MobilePaylla tai käteisellä, nouto Vantaalta (postinumeroalue 01300). Lisätietoja ja kokotaulukko: https://www.islabikes.co.uk/products/beinn-20-small Price: 340 € City: Vantaa Province: Uusimaa Contact information: Sähköposti ([email protected]) tai puhelin (0505228111).
  3. Myymme vihreän Islabikes Cnoc 16 -polkupyörän. Pyörä sopii n. 4-vuotiaille ja vanhemmille lapsille. Pyörä on ollut yhden lapsen käytössä. Ostimme pyörän noin vuosi sitten toukokuussa 2016 uutena kohta 6-vuotiaalle tyttärellemme. Myymme pyörän sen käytyä pieneksi. Pyörässä on edessä ja takana tehokkaat ja lapselle suunnitellut käsijarrut, jalkajarruja ei ole. Pyörässä on esiasennetut Islabikesin omat lisävarustelokasuojat. Mukaan saa pyörän aloitus- ja turvaoppaan, pyörän kanssa ostetun varasisäkumin ja Islabikesin kuusikulmioavainsetin. Pyörä on hyvässä kunnossa. Maalipinnassa on tosin käytöstä aiheutuneita naarmuja mm. etuhaarukassa, ks. kuvat. Olemme säilyttäneet pyörää kuivassa varastotilassa. Teetimme pyörälle talvella 2017 vuosihuollon JEP Sport Service Ky:ssä. Kuvia pyörästä: https://www.icloud.com/sharedalbum/#B0gGWZuqDGx33N2 Lisätietoja ja kokotaulukko: https://www.islabikes.co.uk/products/bikes/item/cnoc-16 Hintapyyntö: 240 €, maksu käteisellä ja noudettuna Vantaalta (postinumeroalue 01300). Yhteydenottotapa: sähköposti ([email protected]) tai puhelin (050 5228111).
×
×
  • Luo uusi...