Jump to content

mltkuora

Jäsen
  • Viestit

    40
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    100%

Käyttäjän mltkuora kaikki viestit

  1. Kuvaus: Myydään kaksi kappaletta osalllistumisoikeuksia tapahtumaan. En pääse vaimoni kanssa päällekkäisyyksien takia ja paikoista on luovuttava. Matka on 65km, mutta ehkä sen saa vaihtaa. Hintapyyntö: omakustannushinta, eli 59€ + 74€ (paita sis.) + 2 x 5€ muutoksesta perittävä kulu. Toisessa ilmoittautumisessa on mukana naisten M-koon paita. Jos ei tarvetta paidalle, niin ostaja noutaa paidan ja lähettää sen meille, hyvitetään paidan hinta takaisin ostajalle. Paikkakunta: sähköpostilla saa muutokseen vaadittavan linkin. Yhteydenottotapa: Puhelimella viesti/soitto:
  2. Myydään hyvässä kunnossa oleva Salsan Warbird. Pyörän runko on vuosimallia 2015, ostettu Turun Foxcompista uutena syksyllä 2018. Ei kolhuja, ei jälkiä, runko on erittäin siistissä kunnossa. Pyörä toimii, kuluvat osat vaihdettu hiljattain (max. 100km). Laatupyörä, tietäjät tietää. Tietoja: - Enven valmistama koko hiilikuituinen keula - Kahvat ja takavaihtaja ovat Shimanon 105, takapakka 12-32, voimansiirto 2x10 - Kammet sekä etuvaihtaja Shimanon CX50, rattaat 36-46 - Jarrut Avid BB5 mekaaniset levyjarrut - Kiekot DT Swiss Spline R24, pikalinkkuakselit, renkaat edessä Continental cyclocross 35-622, takana Continental cyclo X-king 32-622. - Stemmi PRO, 80mm, +-6deg - Tanko PRO discover 44 cm - Seatpost PRO, 0mm offset - Satula XLC - Ohjainlaakeri Cane Creek 40 Rungon koko: 56 Hintapyyntö: 950€ Paikkakunta: Parainen, mahdollisuus tuoda Turun seudulle nähtäväksi mikäli ostaja on todella kiinnostunut. Yhteydenottotapa: Puhelimella soitto tai viesti, o5o57280seitsemänkahdeksan
  3. Kuvaus: Myydään hyväkuntoiset kiekot ja renkaat. Varovasti voisi mainostaa jopa erittäin hyväkuntoiseksi. Paketti on vuosimallia 2013, mutta ajettu max. 150km. Ei ole itselle käyttöä, uutena olen ostanut. Vapaaratas on shimanon, mutta mukaan tulee myös Campagnolon vapaaratas! Renkaat on Continental Grand Prix 4Season, 25mm. Takakavanteen paino on 1,3kg, sis. sisurin, renkaan ja pikalinkun. Etuvanteen paino 1,1kg ja sisältää renkaan, sisurin ja pikalinkun. Hintapyyntö: 280€ Paikkakunta: Parainen/Turku, toimitus veloituksetta Varsinais-Suomen alueelle. Yhteydenottotapa:
  4. Kuvaus: Myydään hyväkuntoinen ja kevyt (9,5 kg) cyclocrossari. Pidetty hyvää huolta ja osia vaihdettu tarpeen mukaan. Voimansiirto: ultegra kahvat, kammet, takavaihtaja. Takana maastopakka 12-36, edessä Raceface NW 38, eli 1x10 voimansiirto. Ketju ja pakka hyvässä kunnossa. Runko alumiinia ja keula hiilikuitua. Rungossa ja keulassa paikat levyjarruille. vanteet: ultegra Jarrut: Tektron cantit Renkaat: edessä Schwalbe Racing Ralph, takana continental cyclo xking Satula: Colnago ( ei kuvassa) Stemmi: 90mm Ritchey alumiini satulatolppa: Ritchey carbon Hintaan kuuluu hyvät täyspitkät lokasuojat eteen ja taakse. Uudet tankonauhat vaihdan, nykyiset hiukan kuluneet. Rungon koko (lisää myös otsikkoon): 56/L Itse olen 182cm Hintapyyntö: 750€ Paikkakunta (lisää myös otsikkoon): Parainen. Toimitus veloituksetta Lounais-Suomen alueelle. Yhteydenottotapa:
  5. Kuvaus: Myydään hyväkuntoinen Cube AMS 26" täysjousto. Pyörä on vuosimallia 2012 ja koko on S/16". Ollut käytössä vaimolla jonka pituus 166cm. Pyörä on hyvässä kunnossa ja huollettu aina ajallaan. Käytön jälkiä on tietenkin, mutta mikään ei ole rikki. Hyvä pyörä ensimmäistä täysjoustoa hakevalle, hinta-laatusuhde kunnossa, ks.osat! Vuoden 2015 keväällä vaihdettu uusi voimasiirto, eli täydellinen 2X10 Shimanon XLS setti (kammet, vaihtajat, liipaisimet, rattaat, ketjut, keskiölaakeri ja vaijerit). Keväällä 2015 iskarit huollettu Fillariosassa. Kiekot on Shimanon XT:t, renkaat Schwalben Racing Ralphit. Jarrut Formulan RX. Iskarina edessä Foxin 100m joustava Float, takana Fox float RP23 100mm. Polkimet on Shimanon PD-520 (spd). Kysy lisätietoja! Hintapyyntö: 750€ Paikkakunta: Yhteydenottotapa:
  6. Kuvaus: Ostan Islabiken 20" lastenpyörän. Myös Frogbike samassa koossa tulee kysymykseen. Tarjoa! Paikkakunta: Parainen/turku Yhteydenottotapa: yv
  7. Kuvaus: Myydään osallistumisoikeus Syöte mtb tapahtumaan. Tuotteen kunto on erinomainen. Myynnin syy työeste tapahtuman aikaan. Hintapyyntö: 35€ (+10€ siirtomaksu, jonka ostaja maksaa suoraan infoon paikanpäällä) Paikkakunta: Yhteydenottotapa:
  8. Kuvaus: Myydään uudenveroinen musta Spessun Henge satula. Oli uudessa pyörässä kiinni ja ajettu noin 20km. Ei vaan sovi omaan ahteriin. Hintapyyntö: 60€, sis. postikulut Paikkakunta: Parainen/Turku Yhteydenottotapa:
  9. MYYTY Kuvaus: Myydään noin 20km ajettu Formula C1 jarrusetti. Irroitettu vm. 2014 Spessun Stumpjumperista (L-koko). Pakettiin kuuluu liipaisimet, letkut sekä satulat (jarrupalat sis.). Irroitettu tänään pyörästä. Lisäksi levyt samasta setistä kokoa 203mm sekä 180mm. Paketti sisältää PM 203mm adapterin eteen sekä ruuvit jarrulevyihin (6kpl/levy). Hinta on 200€, sisältäen postit Paikkakunta: Parainen/Turku Yhteydenottotapa:
  10. Kuvaus: Myydään hyväkuntoinen nastarengas, käytännössä vain sisäänajettu noin 50km. Renkaan tarkka malli on Schwalbe Ice Spiker Pro. Koko on 26" x 2.1 ja renkaassa on 361 nastaa joista yksi on pudonnut kyydistä. Renkaat on ostettu vuosi sitten syksyllä. Hintapyyntö: posteineen 45€ Paikkakunta: Parainen/Turku Yhteydenottotapa: ...
  11. Kuvaus: Myydään uudet (2kpl), alkuperäisessä pakkauksessaan olevat Nobby Nic 29" x 2.35, Evo, SnakeSkin, TL-ready, 725g. Myydään molemmat yhdessä, ei erikseen. Hinta: Postitettuna 75€ Paikkakunta: Parainen/Turku Yhteydenottotapa:
  12. Nosto! Rungonkin saa ostaa erikseen, hinta 500€, sis. takaiskarin, ohjainlaakerin ja satulatolpan kiristimen.
  13. Myydään vuosimallia 2011 oleva Giantin Anthem X 26" runko, koko L sekä runkoon vuoden 2012 keväällä uusilla osilla kasattu täysjoustomaastopyörä. Kuvaus: Giant Anthem X runko ja iskarit vm 2011. Kaikki muut osat on hankittu keväällä 2012 Voimansiirto täysi Shimpan XT (2x10) eli liipaisimet, ketjut, kammet, rattaat Jarrut shimano XT, edessä 180mm takana 160mm. Vanteet shimano XT Lukkopolkimet m520 Satulaputki Thomson Elite Tanko Easton EA70 Monkeybar 685mm Lizard Skins Peaty lukkotupet Racing Ralph renkaat Iskarit on huollettu marraskuussa 2012 Fillariosassa. Samalla on linkusto aukaistu ja huollettu. Kuvasta poiketen juomapulloteline on spessun ja takavaihtaja on nykyään kiristävä xt shadow plus. Pyörä on hyväkuntoinen, naarmuja löytyy, ei kolhuja. Huollettu ja osia vaihdettu tarvittaessa. Pyörä painaa noin 12kg nykyisellä setupilla. Hintapyyntö: € Paikkakunta: Parainen. Turun seudulle kuljetus onnistuu mainiosti lähes päivittäin. Toimitus matkahuollolla muualle suomeen onnistuu. Yhteydenottotapa: OlliR
  14. No nyt on kivet näkyvissä! Polvarit enskaan jotta kausi ei mene hukkaan.
  15. Lumiset polut sulaa ja kivet tulevat näkyviin, sääli polviasi, osta uudet polvarit!
  16. Eli 10€ pari postikuluineen! Laita etu ja takajarrut kuntoon lähestyvän kauden kunniaksi.
×
×
  • Luo uusi...